Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Λάθος η εκλογή Γεννηματά – Όταν ένα κόμμα μικραίνει, δεν ξανανεβαίνει

Λεβέντης: Λάθος η εκλογή Γεννηματά – Όταν ένα κόμμα μικραίνει, δεν ξανανεβαίνει
Εάν έβγαινε ο Ανδρουλάκης, η Κεντροαριστερά θα μπορούσε να έχει μια ελπίδα είπε ο κ.Λεβέντης
Λάθος για την Κεντροαριστερά χαρακτήρισε την εκλογή της Φώφης Γεννηματά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι εάν έβγαινε αρχηγός ο Ανδρουλάκης τότε ο πολιτικός αυτός χώρος θα είχε μια ελπίδα.
«Η Φώφη Γεννηματά ήθελε να εκλεγεί από μία ανοικτή διαδικασία γιατί ή ίδια δεν τράβαγε και γιατί πιστεύει ότι θα επιστρέψουν πίσω ψηφοφόροι που έχουν φύγει.
Ωστόσο, ο νόμος λέει ότι όταν ένα κόμμα μικραίνει, δεν ξανανεβαίνει» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λεβέντης.
Όπως είπε, είχε δεχτεί και ο ίδιος πρόταση από την κα. Γεννηματά, προ του εγχειρήματος, να συνεργαστούν προεκλογικά αφού κρατήσουν ο κάθε φορέας το κόμμα του, πρόταση, την οποία όπως είπε, απέρριψε διότι «η κα. Γεννηματά είναι όμηρος όσων από το ΠΑΣΟΚ έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα».
«Εάν κάνανε ευρύτερη ανανέωση και διώχνανε την παλιά σχολή, εάν εξηγούσαν πώς θα πληρώσουν τα δάνειά τους και πώς διόρισαν τόσο κόσμο μπορεί και να σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε οικουμενική κυβέρνηση, τόνισε ότι δεν επιθυμεί θέση
«Δεν επιθυμώ θέση στην κυβέρνηση, μπορώ να συμμετάσχω σε οικουμενική για να αναγκαστούν να κάνουν τα σωστά» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς εάν συμφωνεί με τον πρωθυπουργό ότι «πλησιάζουμε τη μεταμνημονιακή εποχή» είπε ότι «με όσα έχει υπογράψει, δεν ισχύουν αυτά».
«Και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη ΝΔ θα έλθει η ώρα της εκδίκησης του κόσμου
Ο Μητσοτάκης λέει θα λύσει τα προβλήματα.
Γιατί δεν τα έλυσε ο Σαμαράς, όταν κυβερνούσε;» διερωτήθηκε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης