Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Το 2017 θα ψηφίσουμε το μέρισμα, για τα θύματα της τραγωδίας

Λεβέντης: Το 2017 θα ψηφίσουμε το μέρισμα, για τα θύματα της τραγωδίας
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την καταστροφή στη Μάνδρα Αττικής από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Η Ένωση Κεντρώων θα ψηφίσει φέτος υπέρ του κοινωνικού μερίσματος, για τα θύματα των πλημμυρών που έπληξαν τη Δυτική Αττική, δήλωσε σήμερα (20/11/2017), από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, αν και εξέφρασε αμφιβολίες «ότι θα υπάρξει αποκατάσταση».
Αναφερόμενος στην καταστροφή στη Μάνδρα Αττικής, ο κ. Λεβέντης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, γιατί δεν έσπευσε να κάνει έργα αντί να έρχεται να προσφέρει η βουλή οικονομική ανακούφιση.
«Panadol ψηφίζει αυτή τη στιγμή η Βουλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.
«Αντί να βουτήξει ο υπουργός και ο πρωθυπουργός τους δημάρχους να τους ελέγξει αν κάνουν έργα, ερχόμαστε τώρα να δώσουμε χρήματα για ανακούφιση», συνέχισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και αναρωτήθηκε «εάν θα υπάρξει μία κυβέρνηση που να ελέγξει τους παράγοντες αντί να αναζητούνται άλλοθι από τις καιρικές συνθήκες».
Ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική και στους δημάρχους λέγοντας ότι «αν έχουν κάποια λεφτά αντί να πάρουν μηχανήματα παίρνουν υπαλλήλους για πελατειακές σχέσεις».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στην περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, λέγοντας «όταν πνίγονται άνθρωποι η περιφερειάρχης ψάχνει αλλού τους υπευθύνους;
Δεν ψάχνει και στο γραφείο της;».
Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι φέτος θα το ψηφίσει, ενώ πέρυσι δεν το ψήφισε γιατί εκτιμούσε ότι έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει την κυβέρνηση να μην ακολουθεί φορομπηχτική πολιτική.
«Έρχεται ο πρωθυπουργός και λέει ότι έχει και περίσσευμα.
Συνεχίστε έτσι λοιπόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Τέλος, αναφερόμενος στα τελευταία περιστατικά του Ρουβίκωνα, ο ο κ. Λεβέντης δήλωσε:
«Μπήκαν σε υπουργεία.
Αύριο μπορεί να μπουν στο γραφείο μας.
Όταν σπάνε δεν ασκούν βία;
Είναι ακτιβιστές λένε.
Ελπίζω να μην είναι αυτή η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης