Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kicker: Γιατί συνεχίζει με προπονητή τον Skibbe η Ελλάδα

tags :
Kicker: Γιατί συνεχίζει με προπονητή τον Skibbe η Ελλάδα
Ο γερμανός προπονητής διατηρεί τη θέση του παρά τον άδοξο και εύκολο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας
Η είδηση της παραμονής του M. Skibbe στον πάγκο της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αναπαράγεται από μερίδα των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο γερμανός προπονητής διατηρεί τη θέση του παρά τον άδοξο και εύκολο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2018 στη Ρωσία.
Την παραμονή Skibbe  σχολιάζει το κορυφαίο γερμανικό αθλητικό περιοδικό Kicker, επισημαίνοντας στη διαδικτυακή του έκδοση το γεγονός ότι μερίδα του ελληνικού αθλητικού Τύπου είχε θεωρήσει δεδομένο το τέλος της θητείας του γερμανού προπονητή.
«Ωστόσο ο Τύπος είχε λογαριάσει χωρίς τον πρόεδρο της ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).
Παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν θα εκπροσωπηθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πλήρως ικανοποιημένος από τη δουλειά του Skibbe και θέλει να διατηρήσει στη θέση του τον 52χρονο», γράφει το Kicker
Το αθλητικό περιοδικό παραθέτει τις εκτιμήσεις του για τους λόγους που ώθησαν την ΕΠΟ να αποφασίσει την παραμονή του γερμανού τεχνικού: «Σε κάθε περίπτωση ο Skibbe επανέφερε σε τροχιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.
Είχε αναλάβει την Ελλάδα μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά για το EURO 2016, όπου η ομάδα έφτασε στο ναδίρ καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας πίσω ακόμη και από τα Νησιά Φερόε.
Ο Skibbe κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και κατέκτησε με τους Έλληνες με μόλις μία ήττα τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από το φαβορί Βέλγιο», υπογραμμίζει το δημοσίευμα.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης