Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Κοντά στο τέλος του αγώνα κατά της τρομοκρατίας η Συρία – Συνάντηση με Assad

tags :
Putin: Κοντά στο τέλος του αγώνα κατά της τρομοκρατίας η Συρία – Συνάντηση με Assad
Ο Assad ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ρωσίας για τη στήριξη τους, δηλώνει έτοιμος για πολιτική λύση στη Συρία
Την θέση ότι η Συρία βρίσκεται στο τέλος του αγώνα κατά της τρομοκρατίας διατύπωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, ο οποίος χθες Δευτέρα 20/11 συναντήθηκε με τον Σύρο ομόλογο του Bashar al Assad στο Σότσι της Ρωσίας, συνάντηση που δεν ήταν νωρίτερα γνωστή.
Ο Putin συνεχάρη τον Assad για τις επιτυχίες των συριακών ένοπλων δυνάμεων στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι η Συρία βρίσκεται κοντά στο τέλος του αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας.
«Μια ειρηνική, πολιτική λύση στην κρίση στη Συρία θα είναι το κλειδί μετά το πέρας των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» υποστήριξε ο Putin, θέση με την οποία τάχθηκε και ο Assad, ο οποίος ευχαρίστησε τον Putin για τη στρατιωτική και την πολιτική στήριξη της Ρωσίας στη χώρα του ενώ εξήρε το ρόλο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων λέγοντας πως «είχαν θύματα στις τάξεις τους για τη σωτηρία της χώρας μας».
Ο Assad δήλωσε ότι θέλει την προώθηση της πολιτικής διαδικασίας και ότι είναι έτοιμος να διεξαγάγει διάλογο με οποιαδήποτε πλευρά ενδιαφέρεται για την πολιτική διευθέτηση της κρίσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης