Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σήμερα τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Fourlis – Καλό τρίτο τρίμηνο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Σήμερα τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Fourlis – Καλό τρίτο τρίμηνο περιμένουν οι αναλυτές
Το ενδιαφέρον θα στραφεί στην αυριανή τηλεδιάσκεψη και στην ενημέρωση από τη διοίκηση για την πορεία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου η Fourlis και αύριο η διοίκηση έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Το ενδιαφέρον των αναλυτών θα στραφεί στις τάσεις που επικράτησαν την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, και θα μπορούσαν να δώσουν χώρο για αναβαθμίσεις εκτιμήσεων από τους αναλυτές για το σύνολο της χρήσης.
Σε επίπεδο εννεαμήνου η Euroxx περιμένει σταθεροποιητικές πωλήσεις, ύψους 312,3 εκατ. ευρώ, EBITDA 25,8 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 3,8 εκατ. ευρώ από 1,3 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Στο τρίτο τρίμηνο αναμένεται μικρή αύξηση πωλήσεων στηριζόμενη από την ανάπτυξη στο εξωτερικό.
Η IBG περιμένει έσοδα 122,5 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 3,6%, EBITDA 13,9 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 1,8% και καθαρά κέρδη 4,8 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 5,3% στο τρίτο τρίμηνο.
Σε επίπεδο εννεαμήνου αναμένει έσοδα 314 εκατ. ευρώ, EBITDA 25 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 2% και καθαρά κέρδη 2,8 εκατ. ευρώ από 1,3 εκατ. ευρώ στο περσινό εννεάμηνο.
Η IBG παραμένει θετική για τη μετοχή λόγω ισχυρού momentum ανάπτυξης στις αγορές του εξωτερικού και λόγω αποτίμησης.  

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης