Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

'Eγκλημα η οικονομική δραστηριότητα και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πράκτορες των εργοδοτών

tags :
'Eγκλημα η οικονομική δραστηριότητα και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πράκτορες των εργοδοτών
Και όλα αυτά, στο όνομα μίας θηριώδους ατιμίας: Για να εξοικονομηθούν χρήματα, ώστε να αποφύγουν μεταρρυθμίσεις που θίγουν τον παρασιτισμό του παρελθόντος
'Eγκλημα η οικονομική δραστηριότητα και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πράκτορες των εργοδοτών

Και επειδή τα πράγματα φωτίζονται με παραδείγματα, αντιγράφω (@ekyklos.gr) το σημείωμα λογιστή προς φορολογούμενο, στο οποίο περιγράφεται η διαδικασία της καταστροφής, που έφερε «πλεόνασμα». Ενημερώνει λοιπόν ο λογιστής φορολογούμενο:

«Καθαρό εισόδημα: 50.295,22€. Από αυτά πληρώνεις: 1) 15.632,85€ φόρο εισοδήματος 2) 2.788,59€ εισφορά αλληλεγγύης 3) 17.100€ ΕΦΚΑ  4) 3.791€ προκαταβολή φόρου και 5) 600€ φόρο επιτηδεύματος».
Δηλαδή, ο φορολογούμενός μας από τις 50.295,22€ καθαρό εισόδημα, πληρώνει συνολικά 39.912,24€ και του μένουν 10.382,76€: 12 μήνες = 865.23 το μήνα!!!!!!!!!!!!!!!

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι σταμάτησαν οι δημόσιες επενδύσεις, σαν να μην υπάρχει μέλλον δηλαδή στη χώρα, έχουμε την τέλεια περιγραφή της διαδικασίας καταστροφής. Έτσι όμως βγήκε το «πλεόνασμα»! Πράγμα που επιβεβαιώνει με αριθμούς, πως το κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενο «πλεόνασμα», είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής ερημοποίησης της οικονομίας, όχι μόνον μέσω της υπερφορολόγησης και μέσω της αποχής από δημόσιες επενδύσεις. Κι ας πνίγονται οι άνθρωποι σε μία κακοκαιρία.

Και όλα αυτά, στο όνομα μίας θηριώδους ατιμίας: Για να εξοικονομηθούν χρήματα, ώστε να αποφύγουν μεταρρυθμίσεις που θίγουν τον παρασιτισμό του παρελθόντος. Από τον «Θύμιο Λυμπερόπουλο», μέχρι όλους τους «Θύμιους» της παλιάς Ελλάδας και με ό, τι αυτοί εκπροσωπούν. Η στάση βεβαίως αυτή δεν είναι τυχαία. Είναι απόλυτα συνεπής με την παράνοια, που θεωρεί έγκλημα την οικονομική δραστηριότητα και τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα πράκτορες των εργοδοτών. Κάτι δηλαδή σαν συνεργούς σε έγκλημα. Οι οποίοι, γι’ αυτό ακριβώς, πρέπει να εξαφανιστούν, μέσω της μετατροπής τους σε ανέργους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης