Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αναλυτές από 7 κορυφαίους επενδυτικούς οίκους μίλησαν στo «HSBC Market Outlook 2018»

tags :
Αναλυτές από 7 κορυφαίους επενδυτικούς οίκους μίλησαν στo «HSBC Market Outlook 2018»
Στην HSBC παίρνουμε την ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας προσωπικά
Κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές μίλησαν για το παγκόσμιο μακρο-οικονομικό περιβάλλον και για τις βασικές τάσεις και προβλέψεις των αγορών εταιρικών και κρατικών ομολόγων, στην εκδήλωση “HSBC Market Outlook”, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η HSBC.
Στην εκδήλωση “HSBC Market Outlook 2018” μίλησαν ο Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Global Markets της HSBC Ελλάδας και αναλυτές από 7 Επενδυτικούς Οίκους (BlackRock, Franklin Templeton Investments, HSBC Global Asset Management, J.P. Morgan Asset Management, Legg Mason, PIMCO και Schroders).
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 πελάτες της υπηρεσίας Premier της Τράπεζας.
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC Ελλάδας, τόνισε:
«Στην HSBC παίρνουμε την ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας προσωπικά.
Έτσι, δεσμευόμαστε να κρατούμε τους πελάτες μας ενήμερους για τις τάσεις που επικρατούν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.
Σε αυτό το πλαίσιο, οργανώσαμε, για τρίτη συνεχή χρονιά, εκδήλωση που φιλοξενεί κορυφαίους διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στις διεθνείς αγορές».

Το παρόν έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί ούτε μπορεί να θεωρηθεί προτροπή ή συμβουλή για την αγορά ή την πώληση καταθέσεων, χρεογράφων, αγαθών ή άλλων επενδυτικών προϊόντων ή υπηρεσιών ή επενδυτικής συμφωνίας.
Η HSBC Bank δεν συμβουλεύει με το παρόν, δεν δέχεται καμία υποχρέωση και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για την απόφαση του αναγνώστη που τυχόν βασίστηκε στην ενημέρωση αυτή.
Ο Όμιλος HSBC
Η HSBC Holdings, μητρική εταιρεία του Ομίλου HSBC, έχει την έδρα της στο Λονδίνο.
Ο Όμιλος εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο από περίπου 3.900 γραφεία σε 67 χώρες και γεωγραφικές περιοχές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρειο και Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Με ενεργητικό που ξεπέρασε τα 2.492δις δολάρια ΗΠΑ στις 30 Ιουνίου 2017, η HSBC είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παγκοσμίως.
Στην Ελλάδα ο Όμιλος HSBC δραστηριοποιείται από το 1981 με παρουσία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης