Βενιζέλος: Αλληλέγγυος του Καμμένου ο Τσίπρας - Λεπτή γαλλική ειρωνεία η βράβευση στο Παρίσι

Βενιζέλος: Αλληλέγγυος του Καμμένου ο Τσίπρας - Λεπτή γαλλική ειρωνεία η βράβευση στο Παρίσι
Για να βγούμε από την κρίση πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, δήλωσε σήμερα (22/11/2017) ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την αναβολή για τη Δευτέρα (27/11) της επερώτησης για την πώληση στρατιωτικού υλικού, ενώ τόνισε ότι για τον Καμμένο δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός.
«Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και νομίζω ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του E-kyklos με τίτλο: «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις».
Σχετικά με τη βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι εκτιμά τη λεπτή γαλλική ειρωνεία.
«Πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015.
Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία.
Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού.
Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε», τόνισε.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «για να βγούμε από την κρίση και να περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό».
«Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις.
Το ζήτημα της ανάπτυξης και των επενδύσεων είναι μια καραμέλα στο στόμα όλων.
Αλλά πως γίνεται αυτό; Σήμερα θα συζητήσουμε για τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις», συνέχισε.

www.bankingnews.grbankingnews.gr

BREAKING NEWS