Τελευταία Νέα
Διεθνή

Suddeutsche Zeitung: Οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους το 2018

Suddeutsche Zeitung: Οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους το 2018
Οι οργανωμένες τουριστικές μονάδες της Ελλάδας προσφέρουν, ήδη, ελκυστικά πακέτα στους Γερμανούς τουρίστες
Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί τον κυρίαρχο «στόχο» των καλοκαιρινών διακοπών των Γερμανών τουριστών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung, το οποίο μάλιστα φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Στην Ελλάδα!» («Nach Griechenland!»).
Όπως αναφέρεται «αν και η Μαγιόρκα στην Ισπανία παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένας προορισμός για τους Γερμανούς, στη δεύτερη θέση φιγουράρει η Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά πολύ την Τουρκία.
Για το τρέχον έτος οι ειδικοί του τουρισμού εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός των τουριστών στην Ελλάδα θα φθάσει στα 3,5 εκατ.».
Τα παραπάνω ισχύουν για το 2017, ενώ για το 2018 η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων χωρών-προορισμών για το καλοκαίρι, με την εταιρεία Alltours να τονίζει ότι, ήδη, οι οργανωμένες τουριστικές μονάδες έχουν προχωρήσει σε προσφορά ιδιαίτερα ελκυστικών «πακέτων» διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες και όχι μόνο.
Στον αντίποδα η Τουρκία εξακολουθεί να χάνει μερίδιο από τον γερμανικό τουρισμό, εξαιτίας και της πολιτικής κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης