Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Επενδύσεις σε ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μετοχές συστήνει για το 2018 η UBS

tags :
Επενδύσεις σε ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μετοχές συστήνει για το 2018 η UBS
Ο ελβετικός χρηματοοικονομικός όμιλος υποστηρίζει ότι θα έχουν τις καλύτερες αποδόσεις
Ο συνδυασμός θετικού ρυθμού ανάπτυξης, πληθωρισμού ο οποίος θα κινηθεί ανοδικά αν και με ήπιο ρυθμό και χαλαρών χρηματοοικονομικών συνθηκών αφήνει περιθώριο στις κεντρικές τράπεζες να ομαλοποιήσουν την πολιτική τους, σύμφωνα με τη UBS.
Ο ελβετικός χρηματοοικονομικός όμιλος προτείνει επενδύσεις σε ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μετοχές, ενώ εκτιμά ότι οι αποδόσεις των αμερικανικών μετοχών θα κυμανθούν μεταξύ 7% και 9% το 2018.
Σε επίπεδο συναλλαγματικών αγορών εκτιμά ότι το δολάριο θα υποχωρήσει έναντι του ευρώ, αλλά θα ενισχυθεί έναντι του δολαρίου Καναδά και του γεν.
Η τιμή-στόχος για την απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου είναι στο 2,7% έως τέλη του 2018 και για το αντίστοιχο γερμανικό στο 0,9%.
Οι αποδόσεις των μετοχών στις αναδυόμενες αγορές εκτιμάται ότι θα κυμανθούν από 8% έως 10%.
Τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών θα παραμείνουν σταθερά έναντι του δολαρίου, ενώ θα υπάρξει διεύρυνση των spreads των ομολόγων. Στις ομολογιακές αγορές οι αναλυτές της UBS επιλέγουν υψηλής απόδοσης αμερικανικά ομόλογα, ενώ αναμένουν ότι καλή πορεία θα ακολουθήσουν και τα ομόλογα ευρωπαϊκών εταιρειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης