Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος για κοινωνικό μέρισμα: Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε αναδιανομή εξαθλίωσης

Χρυσόγονος για κοινωνικό μέρισμα: Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε αναδιανομή εξαθλίωσης
Έχει σίγουρα ευθύνες η σημερινή κυβέρνηση για τη μη υλοποίηση των έργων που μπορούσαν να γίνουν στη Μάνδρα τόνισε ο κ.Χρυσόγονος
Την θέση ότι δεν είναι ζήτημα να κάνουμε αναδιανομή εξαθλίωσης διατύπωσε ο ευρωβουλευτής Κ. Χρυσόγονος αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα που θα διανείμει η κυβέρνηση.
«Το ζήτημα είναι να βρούμε δουλειές για τους Έλληνες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρυσόγονος.
Ερωτηθείς για τις πλημμύρες και τις καταστροφές στη Μάνδρα ο κ.Χρυσόγονος υποστήριξε πως ευθύνες φέρει και η σημερινή κυβέρνηση για τη μη υλοποίηση των έργων που μπορούσαν να γίνουν στην Μάνδρα και να σώσουν την κατάσταση».
«Στην Ευρώπη, θα είχε παραιτηθεί σίγουρα κάποιος.
Κάποια που στην προεκλογική εκστρατεία είχε σηκώσει το θέμα, θα έπρεπε να σκεφτεί την παραίτηση» τόνισε ο κ.Χρυσόγονος αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Ρένα Δούρου.
Όσον αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με τους ελέγχους των Ελλήνων στα γερμανικά αεροδρόμια, ο κ.Χρυσόγονος υποστήριξε ότι είναι πραγματικά εξοργιστικό.
«Μιλάμε για διαδικασία ανάκρισης, ποιος είσαι, πού πας από Γερμανούς αστυνομικούς.
Τις τελευταίες ημέρες γίνεται όλο και χειρότερο, πρόκειται για παράβαση και του πνεύματος της Συνθήκες Σένγκεν, μας αντιμετωπίζουν όπως εκείνους που έρχονται από αιγυπτιακά και τουρκικά αεροδρόμια.
Στο πλαίσιο του ελέγχου έχουν κάτι που μοιάζει με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και με αυτό εξετάζουν τις ταυτότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης