Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης η υπόθεση με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

Κικίλιας: Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης η υπόθεση με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία
Άλλο το απόρρητο άλλο το κουκούλωμα υποστήριξε ο Β. Κικίλιας με αφορμή το μπλόκο σε βουλευτές για τα απόρρητα έγγραφα επί της υπόθεσης
Για ύποπτη, θολή και σκανδαλώδη υπόθεση έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στο θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κικίλιας και σχετικά με το μπλόκο βουλευτών της Επιτροπής Εξοπλισμών σε απόρρητα έγγραφα επί της υπόθεσης ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι άλλο το απόρρητο και άλλο το κουκούλωμα.
«Οι κ.κ. της πολιτικής ηγεσίας του Αμύνης αγνόησαν όλες τις φωνές και τις επίσημες οδούς ενημέρωσης και προχώρησαν εν κρυπτώ και μέσα στο καλοκαίρι με περίεργο τρόπο.
Τα οπλικά συστήματα θα πωλούνταν στον Παπαδόπουλο και την εταιρεία του και μετά αυτός θα τα πούλαγε όπου ήθελε» τόνισε ο κ.Κικίλιας αναφερόμενος στον μεσάζοντα Β. Παπαδόπουλο.
«Τη συζήτηση στη Βουλή μόνιμα την αναβάλλουν Τσίπρας και Καμμένος, είναι πονεμένη ιστορία τα αντισταθμιστικά και οι μεσάζοντες».
Ο κόσμος καταλαβαίνει.
Ήρθε η επίσημη αποστολή της Σ. Αραβίας στην Αθήνα χωρίς Παπαδόπουλο, δεν τον γνώριζαν και τους έδιωξαν!
Το υπουργείο Άμυνας και ο Καμμένος έκανε συναλλαγή με καταδικασμένο λαθρέμπορα που διώκεται σε πολλές χώρες.
Όταν ακούει ο κόσμος για μεσάζοντες, καταλαβαίνει.
Χρόνια τώρα έχουν παιχτεί στις πλάτες τους πικρά παιχνίδια.
Να σεβόμαστε τα λεφτά των φορολογουμένων, αντί να τους υπερφορολογούμε» είπε ο κ.Κικίλιας, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ έχει καταθέσει σειρά ερωτήσεων για το θέμα».
«Ως πότε ακόμα Τσίπρας και Καμμένος θα σφιχταγκαλιάζονται;
Υπομονή! Υπάρχουν όπλα στη φαρέτρα μας.
Η ιστορία των μεσαζόντων δεν τελειώνει τη Δευτέρα».
Θέλουμε να δούμε πώς θα καλύψει ο Τσίπρας τον Καμμένο, νομίζω πως θα πετάξει την μπάλα στα μνήματα» ανέφερε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης