Στη λίστα Deloitte UK Technology Fast 50 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ebury

Στη λίστα Deloitte UK Technology Fast 50 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ebury
Η εταιρία άνοιξε γραφείο στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2017
Με μεγάλη υπερηφάνεια, η εταιρία Ebury αναγγέλλει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές του προγράμματος Deloitte UK Technology Fast 50 για το 2017, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Το Deloitte UK Technology Fast 50, από τα πιο σημαντικά βραβεία τεχνολογίας για το 2017, απονέμεται σε εταιρίες τεχνολογίας με εξαιρετική αύξηση κερδών στα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η εκπληκτική ανάπτυξη της Ebury σε αυτήν την περίοδο, πηγάζει από τη δέσμευσή της να παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες οικονομικές λύσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις διεθνείς φιλοδοξίες τους.
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της, η εταιρία άνοιξε γραφείο στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2017, ενώ διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Τορόντο.
Έως το τέλος του 2017, η εταιρία έχει προγραμματίσει ενίσχυση γραφείων της καθώς και επέκτασή της στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες.
Η διάκριση αυτή έρχεται χάρη στην πιστή πελατεία μας και την αφοσιωμένη ομάδα των στελεχών μας.
Η ανάδειξή μας στη λίστα Deloitte UK Technology Fast 50 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντανακλά τη δέσμευσή μας στη διαρκή βελτίωση της τεχνολογίας μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.
Στην Ebury χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις να κινηθούν με εξωστρέφεια στο διεθνές εμπόριο, στο νόμισμα που χρειάζονται. Όλες οι διεθνείς συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, με τις καλύτερες λύσεις για 24.000 επιχειρήσεις σε 20 χώρες στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.  

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS