Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτά πρόσημα στο πετρέλαιο - Στο -0,11% και τα 63,48 δολ. ανά βαρέλι το Brent

Μεικτά πρόσημα στο πετρέλαιο - Στο -0,11% και τα 63,48 δολ. ανά βαρέλι το Brent
Το αργό καταγράφει άνοδο της τάξεως του +0,78% στα 58,47 δολ. ανά βαρέλι
Μεικτά πρόσημα παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή (24/11) το πετρέλαιο, μετά τη χθεσινή αργία στις ΗΠΑ λόγω της γιορτής των Ευχαριστιών, και καθώς οι επενδυτές διατηρούν στραμμένο το βλέμμα τους στη συνάντηση του ΟΠΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα.
Ειδικότερα, περί τις 9:18 π.μ. το Brent υποχωρεί κατά -0,11% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 63,48 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το αργό καταγράφει άνοδο της τάξεως του +0,78% στα 58,47 δολ. ανά βαρέλι.
Κατά τν εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Νοεμβρίου, οι εξέδρες γεωτρήσεων στις ΗΠΑ ενισχύθηκαν κατά εννέα, με τον συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται στις 747, γεγονός που συνιστά την πρώτη μηνιαία αύξηση από τον περασμένο Ιούλιο, καθώς οι συνολικός αριθμός των εξεδρών που προστέθηκαν αυτόν τον μήνα ανέρχονται σε δέκα.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίας, οι τιμές του μαύρου χρυσού ενισχύθηκαν, κυρίως λόγω της αισιοδοξίας των επενδυτών για την σταδιακή εξισορρόπηση της αγοράς, καθώς τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ υποχώρησαν κατά 1,9 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.
Παράλληλα, οι επενδυτές εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι κατά την συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας στη Βιέννη, οι χώρες-μέλη του ΟΠΕΚ θα συμφωνήσουν την επέκταση της συμφωνίας για τις περικοπές στη παραγωγή μετά τον Μάρτιο του 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης