Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Τσίπρας και Καμμένος έχουν πολιτικές ευθύνες για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

Κουτσούμπας: Τσίπρας και Καμμένος έχουν πολιτικές ευθύνες για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τους ενώνει η καρέκλα εξουσίας υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τους ενώνει η καρέκλα εξουσίας υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Την θέση ότι Τσίπρας και Καμμένος έχουν πολιτικές και εγκληματικές ευθύνες για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος υπογράμμισε πως πρέπει να διερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
«Από την υπόθεση αυτή αναδεικνύεται η μπόχα του συστήματος» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουτσούμπας, ο οποίος χαρακτήρισε «μεγάλο σκάνδαλο την πώληση ή την απόπειρα πώλησης σε ένα κράτος – δολοφόνο, όπως η Σαουδική Αραβία».
Ερωτηθείς για τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας που κατατέθηκαν στη Βουλή, ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε πως το ΚΚΕ έχει ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής Εξοπλισμών, τα οποία χαρακτηρίζονται απόρρητα.
«Τι έχουν να κρύψουν» διερωτήθηκε ο κ.Κουτσούμπας, ο οποίος είπε πως τα έγγραφα πρέπει να φωτίσουν γεγονότα, πράξεις και ευθύνες.
Ερωτηθείς αν μετά τη συζήτηση στη Βουλή εκτιμά ότι θα υπάρξουν εξελίξεις ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους ενώνει η καρέκλα εξουσίας».
«Όσοι ακολούθησαντα δήθεν συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ και είδαν τι κόμμα είναι αυτό, πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία με την ανοχή των εταίρων επειδή κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Αναφερόμενος στη συμπλήρωση 100 ετών από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο κ.Κουτσούμπας τόνισε ότι «ο καπιταλισμός που φέρνει φτώχεια έχει φάει τα ψωμιά του και πρέπει να αντικατασταθεί από ένα καινούριο σύστημα».
«Ο καπιταλισμός έχει φτάσει σε έναν κορεσμό» είπε ο κ.Κουτσούμπας, επισημαίνοντας ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση με τα αρνητικά και τα θετικά της πρέπει να μελετηθεί και να αξιοποιηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης