Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συνέχεια στο «ράλι» των τεχνολογικών εταιρειών της Wall Street αναμένεται το 2018

tags :
Συνέχεια στο «ράλι» των τεχνολογικών εταιρειών της Wall Street αναμένεται το 2018
Η Renaissance Investment Management εκτιμά πως οι «FAANG» θα συνεχίζουν να ενισχύονται το 2018
Τα άκρως εντυπωσιακά θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών της Wall Street υποδεικνύουν πως η άνοδος στις μετοχές τους θα συνεχιστεί και το 2018, σύμφωνα με όσα εκτιμά Renaissance Investment Management, κόντρα στις «φωνές» που κάνουν λόγο για «φούσκα» και επανάληψη του 2000.
Όπως φαίνεται και παρακάτω, οι Facebook, Amazon, Apple, Netflix, Alphabet -μητρική της Google-, γνωστές ως «FAANG», έχουν -συνολικά- ενισχύσει την κεφαλαιοποίησή τους κατά 73% την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017, δεχόμενες ώθηση από τα ικανοποιητικά εταιρικά αποτελέσματα τα πρώτα τρία τρίμηνα του τρέχοντος έτους.



Εκτός από τις «FAANG», η Renaissance Investment Management (διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 5 δισεκ. δολαρίων) ξεχωρίζει άλλες δύο εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης που ήδη έχουν αποδώσει εκπληκτικά το 2017, την Applied Materials και τη Lam Research.



Ειδικότερα, οι 10 καλύτερες «long» τοποθετήσεις -υψηλής κεφαλαιοποίησης- της Renaissance Investment μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2017:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης