Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Η Black Friday εξελίχθηκε σε «άσπρη μέρα» για τα ταμεία

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Η Black Friday εξελίχθηκε σε «άσπρη μέρα» για τα ταμεία
"Tου χρόνου κάποιοι θα ζητάνε "Greek Black Week", προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Β. Κορκίδης
Η Black Friday εξελίχθηκε σε «άσπρη μέρα» για τα ταμεία κυρίως των μεγάλων και ισχυρών της αγοράς, αλλά και όσων μικρομεσαίων είχαν γεμάτα ράφια και γενναίες προσφορές, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Β. Κορκίδης, κρούοντας παράλληλα τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε «Greek Black Week».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΣΕΕ, ήταν θετικός ο απολογισμός της χθεσινής "Black Friday" και μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη «οι καταναλωτές φάνηκαν να ευχαριστήθηκαν τις στοχευμένες αγορές τους κυρίως στα ηλεκτρονικά είδη, με αποτέλεσμα η μαύρη Παρασκευή να εξελιχθεί σε "άσπρη μέρα" για τα ταμεία κυρίως των μεγάλων και ισχυρών της αγοράς, αλλά και όσων μικρομεσαίων είχαν γεμάτα ράφια και γενναίες προσφορές».
Ο ίδιος σημείωσε ότι «τη 2η χρονιά εφαρμογής στην Ελλάδα, η Black Friday της μίας ημέρας, επεκτάθηκε σε τριήμερο, αλλά ακόμα και σε εβδομάδα.
Το ξεχείλωμα αυτό μας προειδοποιεί ότι του χρόνου κάποιοι θα ζητάνε Greek Black Week"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης