Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η Ελλάδα χρειάζεται μείωση της φορολογίας, των δαπανών και προσέλκυση επενδύσεων

Κικίλιας (ΝΔ):  Η Ελλάδα χρειάζεται μείωση της φορολογίας, των δαπανών και προσέλκυση επενδύσεων

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας
«Η Ελλάδα χρειάζεται μείωση της φορολογίας, με ταυτόχρονη μείωση των δαπανών του κράτους και προσέλκυση επενδύσεων για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», ανέφερε σε συνέντευξή του ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, σε συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης».
Πρόσθεσε ότι  «η προσπάθεια αυτή, περνάει σαφώς, και από τις ΗΠΑ, που είναι παραδοσιακός σύμμαχος και διαχρονικός αρωγός της Ελλάδος».
Σχετικά με την συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα αναφέρει πως «δυστυχώς, αντί απαντήσεων, τη Δευτέρα περιμένουμε, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα», συμπληρώνοντας ότι  «η Δευτέρα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή της πολιτικής διερεύνησης της υπόθεσης».
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για την υπόθεση των F-16, σημειώνει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει από την πρώτη στιγμή δηλώσει ότι «η επιχειρησιακή αναβάθμιση των F-16 είναι επιβεβλημένη.
Θα πρέπει όμως να είναι μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής, μεταξύ ΗΠΑ- Ελλάδος, με σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων και με δημιουργία θέσεων εργασίας στη χώρα μας».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη, για επαφές με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, μέλη του Κογκρέσου, γερουσιαστές, βουλευτές, αλλά και εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.
Μάλιστα, στο πλαίσιο των επαφών του με Αμερικανούς αξιωματούχους αναμένεται να θέσει και το ζήτημα των αμυντικών εξοπλισμών και της αναβάθμισης των F-16.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης