Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη - Πατέρας πήρε μαζί στο θάνατο τα δύο 8χρονα παιδιά του

tags :
Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη - Πατέρας πήρε μαζί στο θάνατο τα δύο 8χρονα παιδιά του
Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν χειρόγραφα σημειώματα του 40χρονου που δείχνουν οτι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα 
Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη νέα Σμύρνη όταν ένας 40χρονος πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα δύο 8χρονα παιδιά του.
Ο 40χρονος επισμηνίας της Αεροπορίας, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα «σφράγισε» πόρτες και παράθυρα του διαμερίσματος του και έβαλε φωτιά σε ρούχα και στρώμα στο υπνοδωμάτιο που κοιμόντουσαν τα παιδιά του με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι από ασφυξία.
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο όμως ήταν πολύ αργά για τα άτυχα παιδια.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα παιδιά ξύπνησαν την ώρα που ο πατέρας τους έβαλε φωτιά και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως εκείνος είχε κλειδώσει τις πόρτες, με αποτέλεσμα τα δύο αγοράκια να βρουν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία εξαιτίας των αναθυμιάσεων.
Η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, όταν στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν χειρόγραφα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο.

Ο 40χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα 
Στα σημειώματά του κατηγορεί τον πατριό της πρώην συζύγου του, με την οποία είχε χωρίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
«Σας βαρέθηκα όλους»
«Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους.
Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», αναφέρουν μεταξύ άλλων αυτά τα σημειώματα, ενώ σε άλλο έγραφε: «Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια».
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε δίπλα τους. Γειτόνισσα περιέγραψε στην κάμερα τη σοκαριστική στιγμή που είδε να παίρνουν τα παιδιά με το ασθενοφόρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης