Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων αγάπης από τα ΕΛΤΑ

tags :
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων αγάπης από τα ΕΛΤΑ
Τα ΕΛΤΑ συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα μέσω του δικτύου τους σε ολόκληρη την χώρα δέματα συνολικού βάρους εικοσιπέντε τόνων σε πέντε εργάσιμες ημέρες , για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι παρατείνεται ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων μέσω του δικτύου Καταστημάτων τους προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.
Η παράταση της δωρεάν αποστολής «δεμάτων αγάπης» αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 27/11/2017, αποδεικνύοντας με πράξεις έμπρακτης ευθύνης τον κοινωνικό χαρακτήρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Τα ΕΛΤΑ συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα μέσω του δικτύου τους σε ολόκληρη την χώρα δέματα συνολικού βάρους εικοσιπέντε τόνων σε πέντε εργάσιμες ημέρες , για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Τα δέματα έχουν ήδη παραδοθεί στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης» της Περιφέρειας Αττικής στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής είναι πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο για τους πληγέντες να αποστέλλονται εφεξής περισσότερα τρόφιμα, αφού στην πλειοψηφία τους τα μέχρι σήμερα αποσταλμένα δέματα απαρτίζονται από είδη ρουχισμού και κουβέρτες, προϊόντα που έχουν ήδη υπερβεί τον καθορισμένο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης