Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Οι επενδυτές ίσως έχουν μόνο 7 μήνες για να απολαύσουν το ράλι στις αγορές

Credit Suisse: Οι επενδυτές ίσως έχουν μόνο 7 μήνες για να απολαύσουν το ράλι στις αγορές
Οι επενδυτές μπορεί να έχουν μόνο επτά μήνες για να απολαύσουν το ράλι στις παγκόσμιες αγορές, εκτιμούν οι αναλυτές της Credit Suisse
Οι επενδυτές μπορεί να έχουν μόνο επτά μήνες για να απολαύσουν το ράλι («bull run») που έχει προσθέσει 27 τρισ. δολ. στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές το 2017, όπως εκτιμούν οι αναλυτές της Credit Suisse.
Αν και προβλέπουν ότι η οικονομική ανάπτυξη και τα σταθερά κέρδη θα βοηθήσουν να προστεθεί μια περεταίρω άνοδος 6% στον δείκτη MSCI All-Country World μέχρι τα μέσα του 2018, οι αναλυτές τονίζουν ότι οι μετοχές είναι απίθανο να κινηθούν υψηλότερα μετά από αυτό.


Οι κίνδυνοι που θα μπορούσαν να καταστήσουν «πιο δύσκολο» το β’ εξάμηνο περιλαμβάνουν μια έξαρση των αγορών junk ομολόγων, μια σύσφιξη της πολιτικής στην Κίνα και μια επιτάχυνση των μισθών στις ΗΠΑ, αναφέρεται σε σημείωμα της Credit Suisse με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου.
«Είναι πιθανό να υπάρξει ένα “τελευταίο ζήτω” για τις μετοχές το 2018», έγραψαν οι αναλυτές της τράπεζας, με επικεφαλής τον Andrew Garthwaite.
«Ωστόσο, βλέπουμε αυξανόμενους κινδύνους κατά το β’ εξάμηνο του 2018, και επομένως προβλέπουμε επίπεδες αγορές», προσθέτουν οι αναλυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης