Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συσκευές από το μέλλον στην έκθεση τεχνολογίας «Thanks To Tech»

tags :
Συσκευές από το μέλλον στην έκθεση τεχνολογίας «Thanks To Tech»
Η έκθεση, η είσοδος της οποίας είναι δωρεάν, θα είναι ανοικτή στο κοινό για τα επόμενα τριήμερα 1 – 3 και 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα τελευταία μοντέλα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και άλλων συσκευών, ακόμη και αυτά που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμη στην ελληνική – αλλά και τη διεθνή σε αρκετές περιπτώσεις – αγορά, θα έχουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση τεχνολογίας «Thanks To Tech».
Στην έκθεση, η οποία άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το τριήμερο Παρασκευή 24 – Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και θα συνεχιστεί και τα δύο επόμενα τριήμερα (1 – 3 Δεκεμβρίου και 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017), παρουσιάζονται συνολικά 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας (τηλεοράσεις, λευκές συσκευές, κινητά τηλέφωνα κτλ), εκ των οποίων τα 50 από αυτά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα προς πώληση στην αγορά.
Έτσι, ο επισκέπτης της έκθεσης μέσα από το άκρως εντυπωσιακό και φουτουριστικό περιβάλλον της, κάνει πραγματικά μια «βόλτα» στο μέλλον και έρχεται πρώτος σε άμεση επαφή με όλα εκείνα τα προϊόντα που αποτελούν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα.
Επισημαίνεται πως η έκθεση «Thanks To Tech» φιλοξενείται σε χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens» στο Μαρούσι και η είσοδος σ’ αυτή είναι δωρεάν.
Οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, όλες τις ημέρες που θα είναι ανοικτή για το κοινό.
Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί, επίσης, πως η έκθεση τεχνολογίας διοργανώνεται από την εταιρία Κωτσόβολος και πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας.



Συσκευές που μιλούν στη γλώσσα μας

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους.
Η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία πρόκειται να εντυπωσιάσουν το κοινό.
Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού ο επισκέπτης θα ανακαλύψει ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δει από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!



Επίσης, οι λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά έξυπνα οικοσυστήματα με συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους, συμβουλεύουν και ειδοποιούν το χρήστη τους για την εξέλιξη του φαγητού τους.
Πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών δημιουργούν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων, ενώ ψυγεία με εσωτερικές κάμερες παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για την ημερομηνία λήξης τους και παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους τους να ακούνε ραδιόφωνο και να πλοηγούνται στο internet.  



Βιωματική εμπειρία

Πέραν της ενημέρωσης για τα σύγχρονα προϊόντα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν μέσω μιας σειράς από διαδράσεις να ψυχαγωγηθούν αλλά και να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία σε ότι αφορά στη χρήση των συσκευών. Πρωταγωνιστής το gaming με δύο διαδοχικά τριήμερα να πλαισιώνονται με συνεχόμενες αναμετρήσεις στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς:
•    Το Samsung Challenge που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο,
•    Το LG Gaming Event που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 01/12 στις 16.00 και το Σάββατο 02/12 & Κυριακή 03/12 στις 12.00
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Gran Turismo Sport και να ζήσουν μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η θρυλική σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Γνωρίστε το γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, στα ειδικά racing pods.



Οι δράσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας, με drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δική τους τεχνολογική δράση που θα ξεκινά με ζωγραφική σε φυσικό χαρτί και θα μετατρέπεται σε high tech βιωματική εμπειρία.
Εκτός όλων αυτών, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Thanks To Tech» θα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μεγάλος διαγωνισμός που θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα.
Ειδικότερα, βρίσκεται διαθέσιμη η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store, όπου οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους.
Χορηγοί της έκθεσης «Thanks To Tech» είναι η Alpha Bank και οι MELLON Technologies, Oral-B και VISA.
Περισσότερα για την έκθεση και τα προϊόντα που μπορεί να δει κάποιος σ’ αυτή,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης