Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης με τις τράπεζες στο επίκεντρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης με τις τράπεζες στο επίκεντρο περιμένουν οι αναλυτές
Πλειστηριασμοί και swap ομολόγων βελτίωσαν την επενδυτική ψυχολογία και αύξησαν την αξία συναλλαγών στο ΧΑ – Αναδιάρθρωση δεικτών MSCI μετά το κλείσιμο
Θετικό κλίμα αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές για τη συνεδρίαση του ΧΑ, αφού οι θετικές ειδήσεις για το swap των ομολόγων αλλά και για τους πλειστηριασμούς αύξησε το επενδυτικό ενδιαφέρον στον τραπεζικό κλάδο.
Σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης θα ισχύσουν οι αλλαγές στους δείκτες MSCI με τους αναλυτές να περιμένουν αύξηση του όγκου συναλλαγών αν και δεν υπάρχουν αλλαγές με ελληνικό ενδιαφέρον.
Για τον MSCI Greece Standard δεν υπάρχουν αλλαγές, προσθήκες ή διαγραφές, ενώ η Σαράντης προστίθεται στον MSCI Greecew Small Cap.
Σήμερα μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα η Folli Follie και η Alpha Bank, ενώ χθες δημοσίευσε η Lamda Dev. τα οποία δείχνουν μεγάλες ζημιές στην τελική γραμμή.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να κτίσει πάνω στο θετικό momentum που έχει διαμορφωθεί.
 
Euroxx
Σήμερα περιμένουμε οι τράπεζες να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω των θετικών ειδήσεων, με κάποια μεταβλητότητα λόγω MSCI.
 
Beta
Η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI αναμένεται να αυξήσει τους όγκους συναλλαγών σήμερα στο ΧΑ, με το θετικό momentum να κερδίζει έδαφος μετά το χθεσινό ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον στις τράπεζες χθες λόγω των εξελίξεων σε πλειστηριασμούς και swap.
Στη σημερινή ατζέντα η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιεύει τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις Σεπτεμβρίου ενώ η Alpha Bank και η Folli Follie δημοσιεύουν αποτελέσματα τρίτου τριμήνου.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης