Πολιτική

Λοβέρδος: Μη έγκυρα και ενδεχομένως πλαστά τα έγγραφα που έδωσε στη Βουλή ο Καμμένος

Λοβέρδος: Μη έγκυρα και ενδεχομένως πλαστά τα έγγραφα που έδωσε στη Βουλή ο Καμμένος
Το υπ. Άμυνας ζητούσε από τη Σ. Αραβία η πίστωση για την αγορά των βλημάτων
Την θέση ότι τα έγγραφα που έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος αναφορικά με τη συμφωνία για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία είναι μη έγκυρα και ενδεχομένως πλαστά διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι είναι μη έγκυρο και ενδεχομένως πλαστό το πιστοποιητικό τελικού χρήστη που παρουσίασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.
Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητούσε από τη Σαουδική Αραβία η πίστωση για την αγορά των βλημάτων να δοθεί στην εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου και όχι κατευθείαν στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Έλληνα ταξίαρχο τον οποίο στη συνέχεια απείλησε στο γραφείο του ο Πάνος Καμμένος, γιατί είχε υποδείξει στη Σαουδική Αραβία μεταφορικές εταιρείες για τα βλήματα, έργο που, όπως είπε, προφανώς ήθελε να αναλάβει η εταιρεία του Παπαδόπουλου.
Εν τω μεταξύ, για την αμφισβητούμενη εγκυρότητα των εγγράφων που παρουσίασε στη Βουλή ο Π. Καμμένος έκανε λόγο και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κ.Κυρανάκης.
«Έχουμε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι τα έγγραφα που παρουσίασε ο κ Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια και εντός της ημέρας ως ΝΔ θα κάνουμε κάποιες κινήσεις», υπογράμμισε ο κ.Κυρανάκης, αναφέροντας πως «προσπαθούν να πείσουν το πανελλήνιο ότι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας επέλεξε κάποιον Παπαδόπουλο από το Κιλκίς να κάνει αυτή τη δουλειά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης