Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Όμιλος LXM: Εγκρίθηκε η Εξ’ Αποστάσεως Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών του Χ.Α.

tags :
Όμιλος LXM: Εγκρίθηκε η Εξ’ Αποστάσεως Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών του Χ.Α.
Η εισαγωγή του LXM στο Χρηματιστήριο Αθηνών υπογραμμίζει την αφοσίωση του Ομίλου στην Ελλάδα
O Όμιλος LXM βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση του ως Εξ’ Αποστάσεως Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX).
O Πέτρος Μυλωνάς, Επικεφαλής της Νότιας Ευρώπης στην LXM, δήλωσε:
“Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελληνική οικονομία εισέρχεται σε μια κρίσιμη καμπή, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες ισχυρές δημοσιονομικές επιδόσεις της.
Η συμμετοχή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποδεικνύει την πίστη της LXM στην ανάκαμψη της Ελλάδας καθώς και την αφοσίωση μας στη χώρα.
Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με το Χρηματιστήριο Αθηνών και να αξιοποιήσουμε την συμμετοχή μας ώστε να φέρουμε περισσότερες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά.”
Η εισαγωγή της LXM θα ανεβάσει τον αριθμό ξένων εταιρειών που έχουν εισαχθεί στο Χρηματιστήριο στις 7, μαζί με τις UBS, Bank of America, Merrill Lynch, Citigroup, Credit Suisse και Deutsche Bank.
Όμιλος LXM
O Όμιλος LXM είναι μία διεθνής χρηματοοικονομική εταιρεία, που παρέχει υπηρεσίες τραπεζικής επενδυτικής, εταιρικής χρηματοδότησης, διαχείρισης χρέους, ανάλυσης, και χρηματιστηριακών εργασιών σε θεσμικούς και εταιρικούς πελάτες παγκοσμίως, σε ρευστοποιήσιμες και μη ρευστοποιήσιμες αγορές.
Η LXM ιδρύθηκε το 2010 ως πρακτορείο χρηματιστηριακών συναλλαγών και σήμερα εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο τραπεζών, κεφαλαίων, οικογενειακών γραφείων και επιχειρήσεων από τα γραφεία του Ομίλου σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης