Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα εξοπλιστικά - Κανένας κλέφτης δεν πήγε φυλακή

Μιχαλολιάκος: Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα εξοπλιστικά - Κανένας κλέφτης δεν πήγε φυλακή
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μήνα θα κυβερνά τρία χρόνια και κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν έχει αποκαλυφθεί, κανένας κλέφτης δεν έχει πάει στην φυλακή, υποστήριξε ο κ. Μιχαλιολάκος
Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα εξοπλιστικά, αφού κανένας κλέφτης δεν πήγε φυλακή, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου μετέβη σήμερα 30 Νοεμβρίου 2017, για να δει τα απόρρητα έγγραφα αναφορικά με την υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.
Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε:
"Ενημερώθηκα για τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών και όπως είναι φυσικό δεν επιθυμώ και δεν θα σχολιάσω τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτά όπως έχω καθήκον σαν Έλληνας πολίτης και πολιτικός.
Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση:
Ότι δυστυχώς από ότι φαίνεται ένα καθεστώς αδιαφάνειας σε ζητήματα λεπτά όπως είναι αυτά των εξοπλιστικών συνεχίζει να υπάρχει και είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να βλέπεις έναν πρώην βουλευτή του Καρατζαφέρη να ομιλεί εκπροσωπώντας την Νέα Δημοκρατία και να κατηγορεί ένας πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα είναι υπουργός μια κυβερνήσεως της αριστεράς!
Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μήνα θα κυβερνά τρία χρόνια και κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν έχει αποκαλυφθεί, κανένας κλέφτης δεν έχει πάει στην φυλακή.
Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια εθνική πολιτική δύναμη και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή", κατέλεξε ο βουλευτής και επικεφαλής του Κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης