Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ισχυρή άνοδος για Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων – Τι είπε η διοίκηση στην ενημέρωση των αναλυτών

tags :
Ισχυρή άνοδος για Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων – Τι είπε η διοίκηση στην ενημέρωση των αναλυτών
Στο τρίτο τρίμηνο οι ελεύθερες ταμειακές ροές γύρισαν θετικές κατά 26 εκατ. ευρώ έναντι αρνητικών κατά 116 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο της ίδιας χρήσης
Ανοδικά κατά 4,5% κινείται από το ξεκίνημα της συνεδρίασης η μετοχή της Folli Follie μετά και τα καλά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο και κυρίως λόγω της πορείας των ελεύθερων ταμειακών ροών.
Στο τρίτο τρίμηνο οι ελεύθερες ταμειακές ροές γύρισαν θετικές κατά 26 εκατ. ευρώ έναντι αρνητικών κατά 116 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο της ίδιας χρήσης και παρά την αρνητική επίδραση των ισοτιμιών.
Τα αποτελέσματα ήταν καλά αν και λίγο χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε λειτουργικό επίπεδο.
Η μετοχή βρίσκεται στα 16,19 ευρώ με όγκο 14 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση 1,08 δισ. ευρώ.
Θετικές ελεύθερες ταμειακές ροές αναμένει η διοίκηση και στο τέταρτο τρίμηνο αν και απέφυγε να δώσει εκτίμηση για το σύνολο της χρήσης, λόγω δυσκολίας να εκτιμήσει την πορεία των ισοτιμιών στο τέλος του έτους.
Ωστόσο ανέφερε πως οι κεφαλαιουχικές δαπάνες θα υποχωρήσουν στα 50 εκατ. ευρώ χαμηλότερα δηλαδή από την προηγούμενη εκτίμηση.
Αναφορικά με τις online πωλήσεις στοχεύει το 2018 να αποτελέσουν το 10% των συνολικών πωλήσεων σύμφωνα με όσα αναφέρει η Euroxx ενώ η συνεισφορά τους σε πέντε χρόνια στοχεύει να ανέλθουν στο 30%.
Ο κ.Κουτσολιούτσος ανέφερε πως δεν είναι ευχαριστημένος με την πορεία των Juicy στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξέλιξη μία επανεκτίμηση της συνεισφοράς και της στρατηγικής, αλλά νεότερα θα υπάρξουν στα επόμενα τρίμηνα.
Σημειώνεται πως τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 135 εκατ. ευρώ παό 112,1 εκατ. ευρώ στο περσινό εννεάμηνο.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης