Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στην αγορά και στο επενδυτικό κοινό

tags :
Δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στην αγορά και στο επενδυτικό κοινό
Κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο έργο... Και με πικρή κατάληξη πάντα στο τέλος.

Δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στην αγορά και στο επενδυτικό κοινό

Πλαστικά Θράκης: Με το σημερινό τους δελτίο τύπου δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στην αγορά, στο επενδυτικό κοινό και γενικότερα στον... θεσμό της ενημέρωσης!

Παρατήρηση - ισχύει για πολλούς εισηγμένους: Είναι απίστευτη και εκ των πραγμάτων αδύνατη η διαφορά που παρατηρείται στα μεγέθη που ανακοινώνουν από την προηγούμενη φορά που τα δημοσίευσαν. Το μαγείρεμα που πέφτει είναι άνευ προηγουμένου και για να μην μακρηγορούμε ό,τι θέλουν "σφεντονιάζουν". Αλλά ολοένα και περισσότεροι επενδυτές τους παίρνουν χαμπάρι.

Πουλάνε μία μετοχή για να την αγοράσουν φθηνότερα. Αλλά το κόλπο αρκετές φορές δεν πιάνει. Σε μία δε συγκεκριμένη περίπτωση θα χτυπάνε κυριολεκτικά το κεφάλι τους στο τοίχο και θα τα βάζουν με την... τύχη τους.

Καλά, εκεί στην Αττικής δεν έχουν τον Θεό τους... Κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο έργο... Και με πικρή κατάληξη πάντα στο τέλος. Δεν έχει πάτο απλά, το βαρέλι βρε παιδιά. Απειλείται ξανά το ιστορικό ελάχιστο της μετοχής.

Στην ΜIG, καλύτερα θα ήταν να μην... ενημέρωναν τους επενδυτές για το 9μηνο της. 'Ετσι εκτέθηκαν... Θα μας πείτε, μα ήταν η πρώτη φορά; Και θα έχετε 100% δίκηο. 

ΠΠΑΚ: Με πολλαπλασιαστή κερδών κάτω του 8 με βάση μόνον τα κέρδη του 9μηνου. Εντυπωσιακή παραμένει η μετεξέλιξη της εταιρείας με το Β.Ν. να την σποτάρει και να επιμένει από τα χαμηλά της στα 0,4000 ευρώ.

Επαναφορά στα επίπεδα των 6,00 για την Λάμδα, που πριν λίγες συνεδριάσεις πλησίασε τα... 5 ευρώ δίνοντας ευκαιρίες τοποθέτησης σε πολύ ελκυστικά νούμερα. Μπορεί με τα τωρινά μεγέθη της να είναι ακριβή, αλλά το project του Ελληνικού χει προεξοφληθεί κατά 20% το πολύ...

Το θέλουν να αντιδράσουν στο ταμπλό αρκετές μετοχές, αλλά δεν μπορούν. Κι αυτό, γιατί οι επενδυτές που έχουν παραμείνει στο ΧΑ και φυσάνε το γιαούρτι και είναι και συνειδητοποιημένοι.

http://www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης