Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μικτά αποτελέσματα πωλήσεων για τις αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ το Νοέμβριο 2017

Μικτά αποτελέσματα πωλήσεων για τις αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ το Νοέμβριο 2017
Μικτά πρόσημα στις πηλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ το Νοέμβριο 2017
Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ δημοσίευσαν μικτά αποτελέσματα στςι πωλήσεις νέων οχημάτων για το Νοέμβριο 2017, με τη General Motors και τη Fiat Chrysler να βλέπουν σε μεγάλο βαθμό να μειώνονται οι πωλήσεις στόλου (μεγάλες εταιρικές παραγγελίες), ενώ η Ford κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να πουλήσουν τα μοντέλα του 2017, προσφέροντας υψηλές εκπτώσεις στους καταναλωτές καθώς το τέλος του έτους πλησιάζει.
Το 2016, ο κλάδος κατέγραψε ετήσιες πωλήσεις ρεκόρ 17,55 εκατομμυρίων μονάδων και φέτος οι αναλυτές αναμένουν ελαφρά πτώση των πωλήσεων σε ολόκληρο το έτος.
Η αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση στις πωλήσεις στόλου κατά 2,9% το Νοέμβριο 2017, ενώ οι πωλήσεις προς τους καταναλωτές ήταν στο ίδιο επίπεδο με το Νοέμβριο 2016.
Μεγάλο μέρος της μείωσης στις πωλήσεις στόλου, προήλθε από τις χαμηλότερες πωλήσεις προς ενοικιαζόμενα γραφεία, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς.
Η GM δήλωσε ότι οι ισχυρές πωλήσεις SUV και crossover έφεραν για πρώτη φορά τη μέση τιμή συναλλαγής για το Νοέμβριο πάνω από τα 37.000 δολάρια.
Το επίπεδο των απούλητων αυτοκινήτων της εταιρείας, το οποίο ανησυχούσε τους αναλυτές και τη βιομηχανία, αυξήθηκε ελαφρώς στο τέλος Οκτωβρίου.
Οι πωλήσεις στόλου είναι πωλήσεις χαμηλού περιθωρίου κέρδους για τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Η αυτοκινητοβιομηχανία σημείωσε συνολική μείωση 4% των πωλήσεων για το Νοέμβριο, αλλά δήλωσε ότι οι πωλήσεις στόλου μειώθηκαν κατά 25%, ενώ οι πωλήσεις προς τους καταναλωτές αυξήθηκαν κατά 2% το χρόνο.
Η Νο. 2 αυτοκινητοβιομηχανία των ΗΠΑ ανακοίνωσε αύξηση 6,7% στις πωλήσεις το Νοέμβριο 2017, με τις πωλήσεις στόλου σχεδόν 26% και τις λιανικές πωλήσεις 1,3% υψηλότερες από ότι τον Νοέμβριο του 2016.
Η Ford δήλωσε ότι οι πωλήσεις SUV αυξήθηκαν κατά 13,3% το Νοέμβριο, ενώ οι πωλήσεις φορτηγών αυξήθηκαν κατά 4,1%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης