Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι New York Times μειώνουν τον αριθμό των δωρεάν άρθρων στην ιστοσελίδα τους

Οι New York Times μειώνουν τον αριθμό των δωρεάν άρθρων στην ιστοσελίδα τους
Οι New York Times μείωσαν από 10 σε 5 τα δωρεάν άρθρα
Οι New York Times, μείωσαν τον αριθμό των δωρεάν άρθρων που θα προσφέρουν στους περισσότερους μη συνδρομητές σε 5 από τα 10, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από τους αναγνώστες.
Η αλλαγή στοχεύει στην αύξηση των εσόδων από τις συνδρομές, καθώς οι αναγνώστες ανατρέχουν στην ιστοσελίδα για νέα σχετικά με θέματα όπως η κυβέρνηση του Trump ή οι ισχυρισμοί περί σεξουαλικής παρενόχλησης, οι οποίοι κυριάρχησαν στον κύκλο των ειδήσεων.
Ο εκδότης σκοπεύει να κινηθεί προς ένα πιο "δυναμικό paywall", δήλωσε εκπρόσωπος των Times την Παρασκευή.
Μια στρατηγική που σκέφτονται οι Times προσφέρει ένα διαφορετικό αριθμό ελεύθερων άρθρων για τους μη συνδρομητές, βάσει του τρόπου με τον οποίο φθάνουν στον ιστότοπο ή με βάση τις συνήθειες ανάγνωσής τους, είπε.
Με τη μείωση του αριθμού των ελεύθερων άρθρων, οι Times ελπίζουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από τους αναγνώστες, από ό, τι από τη διαφήμιση.
Τα συνολικά έσοδα από τις διαφημίσεις μειώθηκαν κατά 9% σε σχέση με το β΄ 3μηνο 2017 κατά το γ΄ 3μηνο.
Οι Times είχαν συνολικά 3,5 εκατομμύρια συνδρομές το γ΄ 3μηνο, οι περισσότεροι στην ιστορία τους, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Thompson κατά τη διάρκεια κλήσης με επενδυτές.
Η εταιρεία έχει στόχο να φτάσει τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές.
Η βασική ψηφιακή συνδρομή για απεριόριστα άρθρα ειδήσεων κοστίζει 16 δολάρια το μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης