Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η PwC θα δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, το κρυπτονόμισμα έχει ενισχυθεί 950% το 2017

tags :
Η PwC θα δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, το κρυπτονόμισμα έχει ενισχυθεί 950% το 2017
Το Bitcoin αυξήθηκε πάνω από 950% μόνο το 2017.
Το κρυπτονόμισμα Bitcoin διευρύνει την παρουσία του στις διεθνείς αγορές και όλο και περισσότεροι συναλλασσόμενοι το επιλέγουν.
Στο πλαίσιο αυτό μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ορκωτών ελεγκτών παγκοσμίως η PWC αποκάλυψε ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της σε bitcoin, επειδή συνεργάζεται ολοένα και περισσότερο με νεοσύστατες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε κρυπτονομίσματα και blockchain.
Η PwC θα αποδέχεται προσφορές κρυπτονομισμάτων σε bitcoin και Ethereum.
«Αυτή η απόφαση βοηθάει στην απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο υιοθετούμε την νέα τεχνολογία και ενσωματώνουμε καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Raymund Chao, πρόεδρος της PwC Asia Pacific.
«Είναι επίσης μια ένδειξη ότι το bitcoin και άλλα καθιερωμένα κρυπτονομίσματα έχουν πλέον εξελιχθεί σε ευρύτερα αποδεκτές μορφές συναλλαγών»
Φυσικά, η PwC δεν είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία που δέχεται το bitcoin:
Το Overstock.com έχει αποδεχτεί την πληρωμή σε bitcoin για χρόνια.
Η Dish Network και η Microsoft δέχονται επίσης την πληρωμή για ορισμένες υπηρεσίες σε bitcoin.
Το Bitcoin αυξήθηκε πάνω από 950% μόνο το 2017.
Και με πολλά νέα παράγωγα προϊόντα που θα εμφανιστούν στην αγορά, η PwC θα έχει περισσότερες επιλογές για την αντιστάθμιση της έκθεσής της.
Ωστόσο, στις 30 Νοεμβρίου 2017, η τιμή του Bitcoin μειώθηκε κατά 16% στα 9.400 δολάρια πολύ κάτω από την πρόσφατη κορυφή λίγο πάνω από 11.000 δολάρια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης