Τελευταία Νέα
Διεθνή

H CVS απέκτησε την Aetna έναντι 69 δισ. δολαρίων - Η μεγαλύτερη εξαγορά του 2017

tags :
H CVS απέκτησε την  Aetna έναντι 69 δισ. δολαρίων - Η μεγαλύτερη εξαγορά του 2017
Βάσει των όρων της συμφωνίας οι μέτοχοι της Aetna θα λάβουν 145 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά
Το «πράσινο φως» στην πώληση της Aetna στην CVS άναψε σήμερα (3/12) αντί 69 δισ.δολαρίων το διοικητικό συμβούλιο της ασφαλιστικής εταιρείας, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το Reuters.
Το διοικητικό συμβούλιο της Aetna ενέκρινε την Κυριακή την πώληση της εταιρείας στην αμερικανική αλυσίδα CVS για περίπου 207 δολάρια ανά μετοχή.
Η συμφωνία ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη εταιρική εξαγορά του 2017, σημειώνει το Reuters.
Πρόκειται για τον συνδυασμό μίας από τις μεγαλύτερης φαρμακευτικής επιχείρησης με μία εκ των σημαντικότερων ασφαλιστικών εταιρειών  εταιρεία στις ΗΠΑ  που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της υγείας.
Βάσει των όρων της συμφωνίας οι μέτοχοι της Aetna θα λάβουν 145 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά και 0.8378 μετοχές της CVS για κάθε μετοχή της Aetna, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Οι μέτοχοι της Aetna θα κατέχουν περίπου το 22% της νέας εταιρείας, ενώ εκείνοι της CVS θα κατέχουν το υπόλοιπο, σύμφωνα με πηγές.
Τρεις διευθυντές της Aetna, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Aetna Mark Bertolini, θα ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο της CVS, πρόσθεσαν οι πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης