Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τράπεζες και εταιρείες της υψηλής κεφαλαιοποίησης με καλά αποτελέσματα στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Τράπεζες και εταιρείες της υψηλής κεφαλαιοποίησης με καλά αποτελέσματα στο επίκεντρο
Μετά τη χθεσινή υποχώρηση οι αναλυτές περιμένουν σταθεροποίηση με πιθανότητες νέας ανοδικής κίνησης για στη σημερινή συνεδρίαση
Πιθανότητες σταθεροποίησης και νέας προσπάθειας ανοδικής κίνησης εντοπίζουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις χθεσινές απώλειες που κατέγραψε η αγορά, αποτέλεσμα κυρίως της ανόδου των προηγούμενων 7 συνεδριάσεων.
Το ΧΑ έχει βελτιώσει τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό με μία σειρά από θετικές ειδήσεις (συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο για την τρίτη αξιολόγηση, πλειστηριασμοί, καλά αποτελέσματα εννεαμήνου κ.α) κατάφερε να βρεθεί στις 740 μονάδες.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο, ενώ επιλεκτικές αγορές περιμένουν σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι οποίες ανακοίνωσαν καλά αποτελέσματα εννεαμήνου και οι διοικήσεις έκαναν λόγο για θετικές προοπτικές στο μέλλον.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα σήμερα μετά τις απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης.
 
Euroxx
Περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο.
 
Beta
Η αγορά πιθανότατα θα σταθεροποιηθεί στα τρέχοντα επίπεδα στη σημερινή συνεδρίαση ενώ επιλεκτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να συνεχιστεί στις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης λόγω των πρόσφατων ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων και της επικαιροποίησης των προοπτικών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης