Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο Spitogatos επεκτείνεται σε διεθνείς αγορές

tags :
Ο Spitogatos επεκτείνεται σε διεθνείς αγορές
Το Spitogatos Network, το Νο.1 ελληνικό δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων, λανσάρει νέα real estate portals σε Σερβία, Κροατία, Μάλτα και Σλοβενία
Το Spitogatos Network διαχειρίζεται τις 3 κορυφαίες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, Spitogatos.gr – Tospitimou.gr – Spiti24.gr, και στα μέσα του 2017 ξεκίνησε τα πρώτα βήματα προς το εξωτερικό, δημιουργώντας το brand Indomio.
Έχοντας εδραιώσει τη θέση του στην προτίμηση του ελληνικού κοινού και με εξειδίκευση στο online real estate, το Spitogatos Network προχώρησε στη δημιουργία των διεθνών ιστοσελίδων Indomio στη Σερβία (Indomio.rs), την Κροατία (Indomio.hr), τη Μάλτα (Indomio.com.mt) και τη Σλοβενία (Indomio.si), με σκοπό να αναβαθμίσει και να διευκολύνει την αναζήτηση ακινήτου στις συγκεκριμένες αγορές.



Μέσα σε πολύ λίγους μήνες, ήδη χρησιμοποιούν τις νέες υπηρεσίες πάνω από 700 μεσιτικά γραφεία στις παραπάνω χώρες, έχοντας αναρτήσει πάνω από 50.000 αγγελίες, ενώ οι μηνιαίες επισκέψεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000 και ανεβαίνουν συνεχώς.
Το Spitogatos Network αναπτύσσεται και βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις τεχνολογίες του, σημειώνοντας σταθερή αύξηση επισκεψιμότητας και αποτελεσματικότητας καθ’ όλη την πορεία της λειτουργίας του.
Καθεμία από τις ελληνικές ιστοσελίδες δραστηριοποιείται πάνω από 10 χρόνια στην αγορά, ενώ φέτος δημιουργήθηκε και εξειδικευμένη σελίδα για την Κύπρο (Spitogatos.com.cy).
Παράλληλα, φυσικά, έχει ενισχυθεί η ομάδα του Spitogatos Network και σχεδιάζεται η είσοδος σε αγορές περισσότερων χωρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης