Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΕΧΑΕ: Εγκρίθηκε η διαγραφή των μετοχών των Microland, Pc Systems, και Ελληνική Υφαντουργία

ΕΧΑΕ: Εγκρίθηκε η διαγραφή των μετοχών των Microland, Pc Systems, και Ελληνική Υφαντουργία
Ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη διαγραφή των μετοχών των εταιριών Microland, Pc Systems, και Ελληνική Υφαντουργία.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας:
«Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών των εταιριών:
• MICROLAND COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. (GRS351003009), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. (GRS219003001) και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε. (GRS381313006), οι οποίες τελούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, (παρ. 3α του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου).
• ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. (GRS471003012) και COMPUCON Α.Ε. (GRS443003017), οι οποίες διαπραγματεύονται στην κατηγορία Προς Διαγραφή, λόγω ετήσιων συνολικών εσόδων μικρότερων των 2 εκ. ευρώ (παρ. 3β, άρθρο 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου).
Ως ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών των εν λόγω εταιριών, ορίζεται η Τρίτη, 19η Δεκεμβρίου 2017.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης όλων των μετοχών των προαναφερόμενων εταιριών από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χ.Α., ορίζεται η Πέμπτη, 21η Δεκεμβρίου 2017.
Σχετικές ανακοινώσεις των εταιριών MICROLAND COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε., ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. και COMPUCON Α.Ε., έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.athexgroup.gr.
Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε. δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Χ.Α. για δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης