Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η Moody's αναβαθμίζει την αξιολόγηση της BofA – Επιβεβαιώνει τη JPMorgan

tags :
Η Moody's αναβαθμίζει την αξιολόγηση της BofA – Επιβεβαιώνει τη JPMorgan
Η Moody's αναβάθμισε σε «A3» την αξιολόγηση της Bank of America, με σταθερό outlook
Σε αναβάθμιση της αξιολόγησης για τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Bank of America Corporation, από «Baa1» σε «Α3», προχώρησε η Moody's, ορίζοντας σταθερές προοπτικές (outlook).
Ο οίκος επικαλείται μεταξύ άλλων τη βελτίωση στην κερδοφορία της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, μία τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο έτος.
Επίσης, σε έτερη έκθεση, η Moody's επιβεβαίωσε σε «A3» τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της JPMorgan Chase, της κορυφαίας αυτή τη στιγμή επενδυτικής τράπεζας παγκοσμίως.
Η δράση αντικατοπτρίζει την ανταγωνιστική θέση η JP Morgan στον κλάδο, την ποικιλομορφία του επιχειρηματικού της συνδυασμού και τη σταθερότητα των κερδών της.
H κερδοφορία της BofA ενισχύθηκε κατά 13% το τρίτο τρίμηνο του 2017, στα 5,59 δισ. δολ. έναντι 4,96 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Σε ότι αφορά τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας, αυξήθηκαν στα 22,08 δισ. δολ. έναντι 21,86 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Για τη JPMorgan Chase, η κερδοφορία για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, διαμορφώθηκε στα 6,73 δισ. δολ. (1,76 δολ. ανά μετοχή), έναντι 6,29 δισ. δολ. (1,58 δολ. ανά μετοχή) το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Τα έσοδα ενισχύθηκαν στα 26,2 δισ. δολ. την ίδια στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα ύψους 25,23 δισ. δολ..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης