Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνεδρίαση χαμηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος αναμένεται σήμερα – Το βλέμμα στις τράπεζες

tags :
ΧΑ: Συνεδρίαση χαμηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος αναμένεται σήμερα – Το βλέμμα στις τράπεζες
Οι ξένοι δεν έχουν βραχυπρόθεσμο ενδιαφέρον πλέον και περιμένουν τις εξελίξεις που θα έρθουν στους πρώτους μήνες του 2018
Για τους ξένους το ΧΑ πλέον δεν έχει ενδιαφέρον σύμφωνα με αναλυτές, καθώς έχουν κλείσει τα βιβλία τους και πλέον τηρούν στάση αναμονής μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, επενδύσεις και άλλα και μπορούν να επηρεάσουν το ΧΑ.
Επιλεκτικές κινήσεις σε μετοχές με ειδήσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν, με τις τράπεζες πάντα να βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ σημειώνεται πως η ειδησεογραφία στο σύνολό της παραμένει περιορισμένη.
Επενδυτικά βλέμματα αναμένεται να τραβήξει η Ιντραλότ που ανακοίνωσε χθες ότι η ιταλική Gemenet, στην οποία ελέγχει το 20% μπήκε στο χρηματιστήριο αλλά με χαμηλότερη αποτίμηση από εκείνη που περίμενε όταν είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέσει το ποσοστό.
Τώρα δεν πουλάει η ελληνική εισηγμένη και οι αναλυτές βλέπουν υψηλότερο καθαρό χρέος για τον όμιλο.
 
Eurobank
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση, περιμένουμε η αγορά να κινηθεί υψηλότερα σήμερα αντλώντας δυνάμεις από μία ψυχολογία στο εξωτερικό που θα μπορούσε να αποδειχθεί υποστηρικτική.
 
Euroxx
Περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών δεν είναι πλέον στην Ελλάδα.
 
Beta
Μία ήπια αντίδραση αναμένεται σήμερα καθώς ο τραπεζικός κλάδος δείχνει να σταθεροποιείται μετά την πρόσφατη σημαντική υποχώρηση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης