Τελευταία Νέα

Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις (7/12)

tags :
Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις (7/12)
Το stock picking θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες,
Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – OMIΛΟΣ JP AVAX: Αποτίμησαν την θυγατρική τους ΑΘΗΝΑ σε 70 εκατ. ευρώ και η δική του κ/φση με το ζόρι ξεπερνά τα 49 εκατ. ευρώ! Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για την κατάντια τους!! Την ίδια στιγμή η ΑΘΗΝΑ αποτιμάται στο ταμπλό σε… 75 εκατ. ευρώ(!).

ΑΒΑΞ(1): Να ανακοινώνεις εκτίμηση και να απορροφάς στο 100% την θυγατρική σου στα 0,70 ευρώ ανά μετοχή (κ/φση 70 εκατ. ευρώ) την στιγμή που η δική σου κ/φση σαν ομίλου μαζί με την θυγατρική σου βρίσκεται στα 49 εκατ. ευρώ! Επαναλαμβάνουμε, ανεπίτρεπτα τα όσα συμβαίνουν στο ταμπλό. Απίστευτες καταστάσεις… Εκθέτουν διοίκηση και μεγαλομετόχους…

ΣΧΟΛΙΑ: Το stock picking θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες, με τις Τράπεζες να καλούνται να περάσουν τον σκόπελο των stress test, των NPLs και της πιθανότητας για νέες ΑΜΚ, ενώ το υπόλοιπο της μεγάλης κεφαλαιοποίησης καλείται να επιδείξει διεθνή ανταγωνιστικότητα και υγιή θεμελιώδη. (Π. Στεριώτης Nuntius Sec.)

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ@8,7000: Νέα, υψηλότερη τιμή – στόχο για την μετοχή στα 13,3000 από 8,6000 ευρώ έδωσαν οι αναλυτές της Axia Ventures που διατήρησαν την σύσταση “ΑΓΟΡΑ”. Tα EBITDA αναμένεται να ξεπεράσουν άνετα τα 300 εκατ. ευρώ ετησίως την περίοδο 2017-20, καταγράφοντας άνοδο πλέον του 60% σε σχέση με το μέσο όρο του 2009-2016. Kαθώς η αγορά θα “χωνεύει” την αναβαθμισμένη εικόνα όσον αφορά στην κερδοφορία του ομίλου, η αποτίμηση θα κινηθεί υψηλότερα ώστε να αντανακλά τις ισχυρές προοπτικές του.

ΕΤΕ ΒΑΝΚ@0,2540: Μέχρι στιγμής έχουμε τις εξής νέες τιμές στόχου… IBG 0,3500 ευρώ Goldman Sachs 0,3200 ευρώ, Alpha Finance 0,4300 ευρώ Morgan Stanley 0,4000 και Pantelakis Sec 0,4000 ευρώ

ΕΥΡΩΒ@0,6900: Ουδέτερη δήλωσε η Goldman Sachs για την μετοχή της Eurobank, με την τιμή στόχο να διαμορφώνεται στα 0,95 ευρώ, ενώ η NBG Securities εμφανίσθηκε περισσότερο θετική, με τη σύσταση να παραμένει ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς, με την τιμή στόχο να μειώνεται στο 1,00 ευρώ, από 1,10 ευρώ προηγουμένως. Η αναθεώρηση των συστάσεων έγινε με αφορμή τα αποτελέσματα γ’ 3μηνου του 2017 που ανακοίνωσε η τράπεζα, τα οποία κρίθηκαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

FFGROUP Η IBG μειώνει την τιμή στόχο της Folli-Follie σta 18,20 από τα 19,00 ευρώ της προηγούμενης αναφοράς της μετά την αναθεώρηση από τους αναλυτές του ελληνικού οίκου των προβλέψεων για τα EBITDA του ομίλου.

Η τιμή-στόχος υποδηλώνει μικρό περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής στο ταμπλό. Παράλληλα, αναβαθμίζεται η σύσταση σε «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» από «ΜΕΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ». Οπως σημειώνει η IBG, τα αποτελέσματα τριμήνου της Folli Follie κρίνονται ικανοποιητικά ενώ θετική έκπληξη αποτέλεσαν οι ελεύθερες ταμειακές ροές.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ@1,0200: Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 1,1000 ευρώ από 1,4000 ευρώ από τους αναλυτές της IBG σε έκθεσή τoυς, στην οποία διατήρησαν σύσταση “ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ”.

Η μείωση στην τιμή-στόχο σχετίζεται με την απόφαση της εταιρίας να μη διαθέσει μερίδιο της συμμετοχής της στην Gamenet SpA, η οποία ξεκίνησε χθες διαπραγμάτευση στο ιταλικό χρηματιστήριο.Η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα διέθετε το 12% της εταιρίας στη δημόσια εγγραφή, ώστε να λάβει περίπου 40 εκατ. ευρώ, αποτιμώντας το 100% της Gamenet στα 350 εκατ. ευρώ.Η απόφασή της να μη διαθέσει μερίδιο της εταιρίας στην τρέχουσα συγκυρία ενδεχομένως αποδίδεται στη χαμηλότερη του αναμενόμενου αποτίμησή της.
http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης