Χρυσή Αυγή: «Έξω οι Τούρκοι απ’ την Ελλάδα!» - Άλλαξαν το δρομολόγιο Erdogan λόγω Χρυσής Αυγής!

Χρυσή Αυγή: «Έξω οι Τούρκοι απ’ την Ελλάδα!» - Άλλαξαν το δρομολόγιο Erdogan λόγω Χρυσής Αυγής!
Η Ελλάς αντιστέκεται, παρά την προδοσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου
Ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Η Κύπρος είναι Ελληνική" ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρυσε ο εγκληματίας Erdogan μπαίνοντας στην Αθήνα.
Με τα συνθήματα "Έξω οι Τούρκοι απ' την Ελλάδα", "τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι" και χιλιάδες αντιτουρκικά φυλλάδια οι Χρυσαυγίτες "υποδέχθηκαν" τον σουλτάνο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Η Ελλάς αντιστέκεται, παρά την προδοσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.Ενδεικτικό του πανικού του Συστήματος το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά άλλαξε το δρομολόγιο ξένου ηγέτη που επισκέπτεται την Αθήνα: για να μην περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η πομπή του Erdogan, "καβάλησε" το αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Μεσογείων.
Λόγω της αλλαγής του αστυνομικού σχεδιασμού, ο τούρκος και η συνοδεία του χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να φτάσουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη από το αεροδρόμιο των Σπάτων! Η φρουρά του Ερντογάν ήταν άκρως προκλητική, αφού  περνώντας μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν ανοίξει τα παράθυρα, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν.Την προδοτική στάση των Τσίπρα-Καμμένου, την κακομοιριά του Πάκη Παυλόπουλου (που καθόταν σαν... θλιμμένη χήρα δίπλα στον σουλτάνο) και την σύμπραξη ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου στηλίτευσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου: "Ο εγκληματίας Erdogan είναι ανεπιθύμητος!
Η Χρυσή Αυγή βροντοφώναξε: "Έξω οι τούρκοι απ' την Ελλάδα!"
Μόνο τα γιουσουφάκια Αλέξης Τσίπρας-Πάνος Καμμένος, ο κακομοίρης Παυλόπουλος και τα ξεπουλημένα κόμματα τον υποδέχθηκαν με τιμές σουλτάνου"

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS