Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Διαψεύδει η Prelium ΑΧΕΠΕΥ δημοσίευμα του bankingnews.gr

tags :
Διαψεύδει η Prelium ΑΧΕΠΕΥ δημοσίευμα του bankingnews.gr
Διαψεύδει η Prelium ΑΧΕΠΕΥ δημοσίευμα του bankingnews.gr
Διαψεύδει ο διευθύνων σύμβουλος της Prelium ΑΧΕΠΕΥ, Χαρίδημος Γιαννίρης σημερινό (8/12) δημοσίευμα του Bankingnews.gr, το οποίο ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες μετατρέπεται σε ΕΠΕΥ και το πελατολόγιο περνάει στην Beta ΑΧΕΠΕΥ.

Πιο αναλυτικά η επιστολή του κ.Γιαννίρη αναφέρει τα εξής:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σε κείμενό σας που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα www.Bankingnews.gr στις 07.12.2017 αναφέρεστε στην εταιρεία μας με ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ιδίως επισημαίνουμε ότι η αναφορά σας περί απορρόφησης του πελατολογίου μας από την BETA AΕΠΕΥ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αναφορές σε τέτοια ιδιαίτερα ευαίσθητα ζητήματα, χωρίς να υπάρχει σήμερα οποιαδήποτε απόφαση ή συμφωνία καθώς επίσης και οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση από μέρους μας, δύναται να προκαλέσει, και προκαλεί ήδη, μεγάλη ζημιά στην εταιρεία μας.
Δε γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πληροφοριοδότες σας, αλλά είναι προφανές πως δεν έχουν ορθή ενημέρωση.
Σε κάθε όμως περίπτωση θεωρούμε, ότι ιδίως για τόσα σοβαρά ζητήματα η δεοντολογία θα επέβαλλε να επικοινωνήσετε και με την εταιρεία μας προκειμένου να έχετε την άποψή της πριν  προχωρήσετε στην ως άνω δημοσίευση.
Περαιτέρω σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποκατασταθεί η κεφαλαιακή της επάρκεια και η εταιρεία να είναι κεφαλαιακά θωρακισμένη, και η προσωρινή απόκλιση για μερικές χιλιάδες ευρώ όπως και εσείς αναφέρετε στο δημοσίευμά σας κατά την 31.12.2016, οφειλόμενη σε καθαρά τεχνικές λογιστικές αιτίες και απομειώσεις των ιδίων κεφαλαίων, ήδη αποκαταστάθηκε κατόπιν ενεργειών της διοίκησης και των μετόχων της.
Μία ματιά στις δημοσιευμένες αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας που έλαβε χώρα στις 21.6.2017 θα σας έπειθε σχετικά.
Κατόπιν αυτών παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε αποκατάσταση της πραγματικότητας σύμφωνα με τα ανωτέρω, επί του κειμένου σας που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα www.Bankingnews.gr και αναφέρετε στην εταιρεία μας.  

Με εκτίμηση,
Χαρίδημος Γιαννίρης Διευθύνων Σύμβουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης