Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Δημάρχος Τήνου - Συλλυπητήρια Πατούλη

tags :
Έφυγε από τη ζωή ο Δημάρχος Τήνου - Συλλυπητήρια Πατούλη
Τη βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Δημάρχου Τήνου Σ. Ορφανού, εξέφρασε  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  Γ. Πατούλης
Απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών, ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Ο κ. Ορφανός, ήταν παντρεμένος με τη Μ. Σουράνη και ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Σημειώνεται ότι ο Σ. Ορφανός γεννήθηκε στην Τήνο το 1960, όπου και έζησε τα μαθητικά του χρόνια, το 1977 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και τελείωσε το Λύκειο, ενώ επέστρεψε στο νησί το 1984 και εργάστηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα του Ιω. Ορφανού, ο όποιος διατέλεσε επίσης δήμαρχος Τήνου.
Το διάστημα 1988 – 1994 ήταν νομαρχιακός σύμβουλος της Τήνου και στη συνέχεια από το 1995 μέχρι το 1998 επαρχιακός και νομαρχιακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος από το 1999 έως το 2002, το διάστημα 2003- 2006 αντιδήμαρχος και το διάστημα 2007 - 2010 δήμαρχος, όπως και από το 2014 μέχρι σήμερα.
Πατούλης (ΚΕΔΕ): Η αυτοδιοικητική οικογένεια αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο
Τη βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Δημάρχου Τήνου Σ. Ορφανού, εξέφρασε  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  Γ. Πατούλης.
 «Η αυτοδιοικητική οικογένεια αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, ο οποίος υπηρέτησε τα καθήκοντα του με αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα.
Σημαντικές ήταν και οι υπηρεσίες που προσέφερε στην τότε ΚΕΔΚΕ, ως μέλος της επιτροπής νησιωτικής πολιτικής.
Εκ μέρους όλης της αυτοδιοίκησης εκφράζω στην οικογένεια του, τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης