Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η τοποθέτηση Κοντονή για τα πόθεν έσχες των δικαστικών

Ζαχαριάδης: Καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η τοποθέτηση Κοντονή για τα πόθεν έσχες των δικαστικών
Μίζερη η κριτική της ΝΔ για την επίσκεψη Erdogan, έχουν βγει πολλά θετικά είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής κατά την ετήσια συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας για το πόθεν έσχες των δικαστικών λειτουργών δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Νομίζω ότι το αίτημα να καταθέτουν δήλωση πόθεν έσχες και οι δικαστές δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη.
Νομίζω ότι είναι μια απάντηση στη λογική απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας για ισονομία και διαφάνεια» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Ζαχαριάδης.
Αναφερόμενος στα πόθεν έσχες των πολιτικών, ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι δεν μπορεί το οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο το οποίο διεκδικεί είτε να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Κοινοβούλιο, είτε να γίνει πρωθυπουργός, είτε υπουργός, να μην έχει διαφανή τα του οίκου του.
Ερωτηθείς για την επίσκεψη Erdogan στην Ελλάδα και την κριτική που ασκεί η ΝΔ στην κυβέρνηση, ο κ.Ζαχαριάδης επεσήμανε ότι είναι μίζερη η κριτική που ασκεί η ΝΔ και εκτίμησε ότι έχουν βγει πολλά θετικά από την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης