Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Άμυνας σε ΝΔ για την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία: Επικίνδυνη για την πατρίδα η πολιτική που ασκείτε

Υπ. Άμυνας σε ΝΔ για την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία: Επικίνδυνη για την πατρίδα η πολιτική που ασκείτε
Να καλέσει τον πολιτικό της εταίρο, την κα.Γεννηματά η κα.Σπυράκη για να της λύσει όλες τις απορίες αναφέρει το υπ. Άμυνας
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία εξαπολύει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υποστηρίζοντας πως «αυτού του είδους η άσκηση πολιτικής είναι επικίνδυνη για την πατρίδα».
«Το 2014, όπως καταθέσαμε και στη Βουλή, όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας η κα. Γεννηματά, ο κ. Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Ας καλέσει η κα. Σπυράκη τον πολιτικό εταίρο της να της λύσει όλες τις απορίες» αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σημειώνεται πως νωρίτερα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών υποστήριξε πως η ΝΔ θα επιμείνει στο θέμα της πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία έως ότου αυτή η υπόθεση να διαλευκανθεί πλήρως.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κα.Σπυράκη είπε ότι ο περίφημος μεσάζοντας «ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο μόνος Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ΙSIS».
«Ο κ. Παπαδόπουλος καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκκα.
Σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα.
Καλούμε την κυβέρνηση να μας εξηγήσει αν ήλεγξε ή όχι τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ενδιάμεσος, μεταφορέας και ενδιαφερόμενος να επενδύσει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω» υποστήριξε η κα.Σπυράκη, η οποία κάλεσε τους υπουργούς Αμύνης και Εξωτερικών να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης