Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η αθλιότητα του Καμμένου ξεπέρασε κάθε όριο – Ντροπή η παραμονή του στην θέση του υπ. Άμυνας

tags :
ΠΑΣΟΚ: Η αθλιότητα του Καμμένου ξεπέρασε κάθε όριο – Ντροπή η παραμονή του στην θέση του υπ. Άμυνας
Καμία εμπλοκή της Φώφης Γεννηματά στα εξοπλιστικά προγράμματα υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ
Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η αναφορά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι ο μεσάζοντας Β. Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα το 2014 όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας η Φώφη Γεννηματά.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις της εκπροσώπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη ότι ο «Β. Παπαδόπουλος είναι ο μόνος Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ΙSIS» αφού υποστήριξε ότι «αυτού του είδους η άσκηση πολιτικής είναι επικίνδυνη για την πατρίδα» και αφού επεσήμανε ότι «το 2014, όπως καταθέσαμε και στη Βουλή, όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας η κα. Γεννηματά, ο κ. Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα», παρέπεμψε την κα.Σπυράκη «να καλέσει τον πολιτικό εταίρο της να της λύσει όλες τις απορίες».
«Η αθλιότητα του κ. Καμμένου ξεπέρασε κάθε όριο.
Είναι ντροπή για την χώρα, η συνέχιση της παραμονής του στην ευαίσθητη θέση του Υπουργού Άμυνας» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, το οποίο παραθέτει την απάντηση που έδωσε στη Βουλή στις 27 Νοεμβρίου η κα.Γεννηματά «απέναντι στις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ.Καμμένου», όταν και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού χαρακτήρισε συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο τον κ.Καμμένο, υποστήριξε ότι ως αναπληρώτρια υπουργός δεν είχε καμία αρμοδιότητα και εμπλοκή στα εξοπλιστικά προγράμματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης