Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Η «Βlack Friday» της πολιτικής ζωής

tags :
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Η «Βlack Friday» της πολιτικής ζωής
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στο www.bankingnews.gr
Κυριολεκτικά σε τέλμα ευρίσκεται η πολιτική ζωή του τόπου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Πάνου Καμμένου με φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα μάχεται για την επιβίωσή της, ενώ είναι δεδομένο ότι απολαμβάνει πλήρως την εύνοια των διεθνών τοκογλύφων και από την πλευρά της τους δίδει τα πάντα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού και του Έθνους!
Όσο για την Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί με πομφόλυγες να ανατρέψει την κυβέρνηση και το μεγαλύτερο εμπόδιο της είναι η απόλυτη δέσμευση της στην μνημονιακή πολιτική, το γεγονός δηλαδή ότι δεν έχει διαφορετική πρόταση πολιτικής από αυτήν της κυβερνήσεως.
Τίποτε δεν είναι όμως δυνατόν να αλλάξει όσο επικρατεί το πνεύμα του ραγιαδισμού, ένα πνεύμα για το οποίο ευθύνονται όχι μόνον τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, αλλά και μία σάπια πνευματική ελίτ, η οποία το έχει επιβάλλει.
Έγραφα σχετικά για το θέμα την περασμένη εβδομάδα: “Tην Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, είχαμε την “black friday” των νεοελλήνων.
Σε μία χώρα η οποία πραγματικά σαπίζει από κάθε άποψη και διέρχεται μία σφοδρή οικονομική, ηθική και πολιτική κρίση, οι αγέλες των καταναλωτών έκαναν από νύχτας βαθείας ουρές ατέλειωτες έξω από τα καταστήματα περιμένοντας να θυσιάσουν στον Μολώχ του καταναλωτισμού, που είναι ο σύγχρονος θεός του μαζανθρώπου...
Όσο υπάρχουν φαινόμενα σαν αυτό με τις ουρές την “black Friday” και ο λαός μας παραμένει μια καταναλωτική αγέλη δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.
Μόνον εάν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα σωθεί η Πατρίδα και μόνον τότε.”
Το πρόσφατο πολιτικό γεγονός είναι το… νέο (!) ΠΑΣΟΚ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σχετικά με το ζήτημα έγραψε στο περασμένο της φύλλο: “Εμάς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας. Δεν μας απασχολεί ποια θέση θα έχει το ΠΑΣΟΚ στο θέατρο Σκιών, το οποίο είναι κατ’ ουσίαν η πολιτική ζωή της χώρας.
Θέλουμε την Ελλάδα μας Εθνικιστική και θέλουμε όλη την Ελλάδα Εθνικιστική και όχι ένα ποσοστό της.”
Το πόσο “νέος” θα είναι τώρα αυτός ο φορέας της κεντροαριστεράς, φάνηκε και από το όνομα το οποίο προκρίνεται γι’ αυτόν και το όνομα αυτό είναι “ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”!
Πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται... Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα μάχεται κυριολεκτικά εναντίον όλων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, επιχειρώντας έναν αγώνα σε όλα τα μέτωπα και κυριολεκτικά εναντίον όλων και έχοντας σαν πρώτο της καθήκον να ξυπνήσει τον Λαό.
Να φτάσει το μήνυμά της σε κάθε γωνιά της Πατρίδας ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα, αρκεί να το πιστέψουμε, αρκεί να δώσουμε με πνεύμα θυσίας και πίστη ακλόνητη τον αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης