ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη (13/11) με σύνθημα «Το Τερματίσατε!»

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη (13/11) με σύνθημα «Το Τερματίσατε!»
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την Πέμπτη 14/11 λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με βασικό σύνθημα «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ».
Τα συνδικάτα που διοργανώνουν  συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος αντιδρούν  στην αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό, αλλά και σε κάθε μέτρο και στόχευση που οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών τους δικαιωμάτων.
Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για  αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της στο πλαίσιο της  Πανεθνικής δράσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.
«Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο.» καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS