Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εισηγμένες της Wall Street θα δίνουν στους υπαλλήλους μπόνους σε μορφή Bitcoin

tags :
Εισηγμένες της Wall Street θα δίνουν στους υπαλλήλους μπόνους σε μορφή Bitcoin
Αλλάζουν τα ήθη και τα έθιμα στα μπόνους – Θα δίνονται και σε Bitcoin
Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεσιτικές εταιρείες που έχουν εισηχθεί στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης θα δώσουν στους υπαλλήλους τους μπόνους για το 2017 υπό μορφή Bitcoin, σύμφωνα με όσα δήλωσαν traders στη New York Post.
«To μπόνους σε Βitcoin θα μπορούσε να είναι μια από τις μεθοδολογίες για την πρόσληψη ταλέντων στην εκάστοτε εταιρεία.
Έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις από hedge funds και άλλους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων που θέλουν να κατανοήσουν τα κρυπτονομίσματα περισσότερο, καθώς σκέφτονται αν είναι ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εισέλθουν στην αγορά», δηλώσει σχετικά στην εφημερίδα ο Bob Graham, εμπειρογνώμονας στα ψηφιακά νομίσματα για λογαριασμό της συμβουλευτικής Friedman.
Η ιδέα των μπόνους σε Βitcoin δεν είναι υπερβολική, σχολιάζει επίσης ο Aaron Kaplan, δικηγόρος της Gusrae Kaplan Nusbaum.
Περί τις 23:35, η τιμή του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος πραγματοποιεί «ράλι» 12,2%, στα 17.151,2 δολάρια ανά μονάδα, με κεφαλαιοποίηση 287 δισεκ. δολάρια.
Την ίδια στιγμή, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (futures) του Βitcoin που έκαναν «ντεμπούτο» χθες στην πλατφόρμα της CBOE, έκλεισαν σήμερα (11 Δεκεμβρίου 2017) στα 18.660 δολάρια ανά μονάδα, όταν το ιστορικό υψηλό στην αγορά διαμορφώνεται στα 18.278 δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης