Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Δεν έχω δει ποτέ τον Παπαδόπουλο – Κανείς δεν ξέρει πώς έφτασαν τα όπλα στον ISIS

Βίτσας: Δεν έχω δει ποτέ τον Παπαδόπουλο – Κανείς δεν ξέρει πώς έφτασαν τα όπλα στον ISIS
Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υπόθεση όπλων στη Σαουδική Αραβία τόνισε ο κ.Βίτσας
Την θέση ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει δει ποτέ τον περίφημο μεσάζοντα Β. Παπαδόπουλο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.
«Για εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και τον ρόλο του Βασίλειου Παπαδόπουλο.
Δεν έχω δει ποτέ μου τον άνθρωπο που σύσσωμη η αντιπολίτευση καταγγέλλει ως μεσάζοντα στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Από την αρμοδιότητά μου βλέπω χιλιάδες ανθρώπους, αλλά τον Βασίλειο Παπαδόπουλο δεν τον έχω δει, νομίζω ότι δεν τον έχω δει ποτέ» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βίτσας.
Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις της ΝΔ για το πως βάσει επίσημων εγγράφων οπλισμός που πωλήθηκε από τον Βασίλειο Παπαδόπουλο εντοπίστηκε σε χέρια τζιχαντιστών του ISIS στη Ράκα, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι «κανείς δεν ξέρει όλη τη διαδρομή του οπλισμού μέχρι τον ISIS».
«Τα όπλα που βρέθηκαν στη Ράκα ξέρει κανείς πώς έφτασαν εκεί;» διερωτήθηκε ο κ.Βίτσας, αναφέροντας ότι τα όπλα που χρησιμοποιούσε το Ισλαμικό Κράτος ήταν κάποιας κατασκευής, ήταν Αμερικανικά, Ρωσικά, Τουρκικά.
«Αυτό δεν σημαίνει τίποτα» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος διερωτήθηκε γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα σχετικά με το εάν δόθηκαν μίζες.
«Από την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία η χώρα μας δεν έχασε τίποτα αφού δεν πούλησε και τίποτα, άρα μηδέν» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπ. Άμυνας.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Erdogan ο κ.Βίτσας την χαρακτήρισε ιστορική και ωφέλιμη.
«Παρακολουθώ τον Erdogan και νομίζω ότι μετά την επίσκεψη υπήρχε περιδίνηση των θέσεων των δικών του.
Υπήρξε συζήτηση με καλό τρόπο για το προσφυγικό» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης