Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕOΝΗ απέστπασε το Χρυσό Βραβείο DLG για 3η συνεχή χρονιά

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕOΝΗ απέστπασε το Χρυσό Βραβείο DLG για 3η συνεχή χρονιά
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δοκιμάστηκε και επιβραβεύθηκε από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του DLG με το Χρυσό Βραβείο για τη γεύση του και τα ειδικά χαρακτηριστικά του
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά το Χρυσό Βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποιότητας DLG. Ακόμα μια επιβεβαίωση της ανώτερης ποιότητας του ΘΕΟΝΗ έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των διεθνών αναγνωρίσεων.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δοκιμάστηκε και επιβραβεύθηκε από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του DLG με το Χρυσό Βραβείο για τη γεύση του και τα ειδικά χαρακτηριστικά του βάσει των αποτελεσμάτων των πλέον σύγχρονων εργαστηρίων του Οργανισμού.
Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Ποιότητας DLG πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Φρανκφούρτη και αναδεικνύει προϊόντα με υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά μέσα από πολύ αυστηρά κριτήρια. Η βράβευση αυτή αποτελεί την δέκατη τέταρτη συνολικά για το νερό ΘΕΟΝΗ μέσα σε πέντε μόλις χρόνια και επισφραγίζει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς.
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft)
Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Το έργο του στηρίζεται στη βάση δεσμευτικών και αμερόληπτων προτύπων ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές ανακαλύψεις και τις αναγνωρισμένες μεθόδους δοκιμών που έχει αναπτύξει. Κάθε χρόνο πάνω από 30.000 τρόφιμα από όλο τον κόσμο αξιολογούνται στις δοκιμές ποιότητας DLG, με τα βραβεία του να απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητάς του.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS