Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωσ. Χατζηδάκης: Το συνέδριο της ΝΔ αποτυπώνει μια νέα αντίληψη για τα πράγματα

Κωσ. Χατζηδάκης: Το συνέδριο της ΝΔ αποτυπώνει μια νέα αντίληψη για τα πράγματα
Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ξεκάθαρο και εφαρμόσιμο, τόνισε ο Κ. Χατζηδάκης
Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας, διαθέτοντας απόλυτα ξεκάθαρες θέσεις και κυρίως εφαρμόσιμε, όπως τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το συνέδριο της ΝΔ, το οποίο πραγματοποιείται 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.
Όπως τόνισε : «η Νέα Δημοκρατία με το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων που είναι αφιερωμένο στον προγραμματικό της λόγο, στέλνει το μήνυμα στους πολίτες ότι είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα με ξεκάθαρες κατευθύνσεις και εφαρμόσιμο σχέδιο. 
Το συνέδριο αυτό αποτυπώνει μια νέα αντίληψη για τα πράγματα.
Με τις καινοτομίες που υιοθετήσαμε (ψηφοφορίες με κάλπη για διλήμματα πολιτικής, ερωτηματολόγια, εκτενή χρήση κοινωνικών δικτύων, ομιλητές που δεν είναι κομματικά στελέχη κ.ά.) γίνεται ξεκάθαρη η προσπάθειά μας να συνδιαμορφώσουμε το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα με τους ειδικούς, τα μέλη μας, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει.  
Θέλουμε να δώσουμε ρεαλιστικές απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών εφαρμόζοντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές.
Και θέλουμε οι συμπολίτες μας που βιώνουν εντονότερα την κρίση να δουν τον εαυτό τους μέσα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.  
Απευθυνόμαστε, λοιπόν, στον μέσο πολίτη.
Στους κοινωνικά αδύναμους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους που φεύγουν κατά δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό και γενικότερα σε όλους αυτούς που έχουν καχυποψία απέναντι στην πολιτική.
Τους καλούμε να έρθουν μαζί μας.
Όχι για να αλλάξουμε απλώς κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Για να περάσουμε από την Ελλάδα της μιζέριας και της στασιμότητας στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης